![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 13:18 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החתולה רצתה להיכנס מהחלון אבל היא החליקה נפלה ולא חזרה יותר
אל תדאגו היא בחיים היא ענתה לי כשקראתי לה והיא סתם נשמעה מעוצבנת זה היה ככ מצחיק -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 13:37 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לבזבז אאוטפיט טוב על שעתיים של בית ספר עם 5 אנשים בכיתה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 13:39 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גל מלמזק הוא הבן אדם להגיד unmmmm I think we might have a problem here וhessss right behind me isn’t he
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 13:45 PM
|
||
״אני לא זוכר אי פעם שהייתי מסופק מקולורבי״
--------------------
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 14:45 PM
|
||
דרים כזה ״אבל למה שאנשים יבינו ממני אומר ׳החברת מרצ׳ של טום נחשפה כחברה כשמשתמשת בchild labor׳ ואני עורך את הפנים של טום בפסגה של התרמית פירמידה מסרטון של קופיזילה שהוא יוצר שיש אליו ולאמינות שלו כבוד שטום משתמש בchild labor???”
--------------------
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 15:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש קראתי את זה בקול שלו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 15:59 PM
|
||||
נכון??😭😭 זה קצת מפחיד אני הולך לגנוב אחד מthe roast of tubbo אבל זה פשוט מה שאני חושב עליו כל פעם שאני שומע את הקול של גל גל הוא הבן אדם שיראה קופסא של דונאטס וינענע את האצבעות עם ״אכפת לכם שאני…״ לפני שהוא יקח אחד --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 17:43 PM
|
||
זה רק אני או שלכל יוטיובר שקיים יש עיניים לא חומות
לא מצליח לחשוב על אחד שיש עיניים לא חומות טומיאיניט ג׳ק מאניפולד טובו דרים ראנבו דני גונזלס קורטיס קונר מיסטר ביסט מקסggs אדם מקינטייר אבראייג׳ הארי פרדי באדלינו צ׳ארלי סליימסיקאל זה אני חושב על היוטיוברים שעולים לי לראש ועובר על הרשימת מנויים שלי אולי אני פשוט צופה רק ביוטיוברים עם עיניים כחולות וזה הבעיה אצלי --------------------
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 17:55 PM
|
||
איך אני מרגיש כי אני משתמש בטיקטק לא לבר אילן:
אבל כאילו זה פשוט לא מרגיש כאילו אני מרמה יותר. כי גם בבר-אילן באמת השתמשתי בזה כדי להבין את התרגיל לא העתקתי משם אף פעם ועכשיו זה אפילו לא שיעורים שאני חייב לעשות זה נטו להבין תרגילים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 18:07 PM
|
||||
גם אז אבל זה לא היה רמאות אין לך סיבה להעתיק בלי להבין יש לך אחכ מבחן --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 18:38 PM
|
||
כל פעם שהפוני שלי צומח קצת יותר מדי אני נזכר למה יש לי פוני
--------------------
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 18:38 PM
|
||||
נכון אבל אז הרגשתי שקיבלתי שיעורי בית שאני חייב לעשות ואם אני משתמש בטיקטק אז אני לא לגמרי עושה אותם בעצמי אני נעזר בפיתרון של מישהו אחר. אני לא חושב שזה רמאות זה פשוט לא הרגיש לגמרי כמו הדבר הנכון לעשות. כמו כן אני ממש ממש צריך למצוא מישהו שילמד איתי מתמטיקה כי כל החברות שלי במוד של "אוי אני שונאת מתמטיקה" וזה ממש לא כיף ללמוד לבד -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 18:50 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זמן ללמד את היד שלי איך לכתוב עם עט שוב
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 19:25 PM
|
||||
זה כל הגן זי האלה הם כבר לא יודעים מה זה מחברת הכל עם האייפדים שלהם --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 19:36 PM
|
||||
מה לעשות שלכתוב בעט זה כואב 3: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |