![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 21:14 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פה קוראת הודעות זה נחשב? אני אעשה ריקאפ מהיר: אני קמה בחמש עכשיו, עושה ספורט, הפסקתי לאכול סוכר, אני בכיתה ט ויש לי אלמוג לא סתם הכינוי שלי זה אלמוג הסקסולוג איך את אן? הלכת להתקלח? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 21:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך מפסיקים לאכול סוכר כאילו זה אומר גם בלחם ופסטה וכזה או רק ממתקים? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 21:21 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את בכיתת ספורט? או משהו כזה של ספורט? אמ מה זה אלמוג אלא אם כן את מתכוונת לדבר הזה שיש בים לא אני עדיין כאן כי אני לא עומדת בהבטחות של עצמי לעצמי 👍 -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 21:26 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה באתי לשמוע את מגין הבוקר בערב ומסיבה כלשהי זה התחיל את זה מהשניה השלישית רק אז אני פשוט שמעתי ר לבד ממש בקול בלי האודיות שלפני ונבהלתי ממש
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 21:40 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוכר לבן בממתקים בלי סוכר בלחם ופסטה ודגנים אני כנראה אמות @אן ספורט חדר כושר אל תגזימי אלמוג האחד שיש בים שזז זה בסדר זה מובן גם אני ככה איך אתתתת את בכיתה ח עכשיו נכון? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 21:58 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אני אוהבת כשזוכרים אותי🥹🥹 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 22:07 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זהו כי אני ניסיתי פעם להפסיק סוכר לגמרי והייתי רעב שבוע עד שהחלטתי שאני לא רוצה את החיים האלה למאו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 22:14 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להארומאסה יש את הקול הכי נעים בעולם אני לא צוחק
חשבתי שהקול של ליני או סתוס כיפים לשמיעה אבל הארומאסה זה פשוט. וואו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 22:21 PM
|
||
מה מונע מאיתנו בעצם לשים שני עגילים בחור אחד
--------------------
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 22:26 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם ניתאי הגיע דרך הפלאנט -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 22:27 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאז ומתמיד היינו אותו אדם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 22:32 PM
|
||
טום וג׳ק אמרו שהם יעשו פרק אחד של הפודקאסט בלי בגדים אבל הם כזה ישלבו רגליים כמו בקטע הזה באופנהיימר אז לא יראו כלום ולמאזיני אודיו פשוט לא יהיה מושג
האמת שזה מצחיק --------------------
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 22:32 PM
|
||||
שתביני שהפעם הקודמת שהיה עדכון בקטגוריה של הסיור הווירטואלי בעמוד הראשי הייתה ב2010!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 22:40 PM
|
||
למה בעצם אמפנדס זה טעים
מי אוהב את זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 22:40 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בת שלוש חחח יש איזה מקום בסיור הזה שכתוב כבר שנים (כנראה 15 שנה חח) שהמקום בבנייה, מתכוונים "לבנות" את זה? זה נמצא מאחורי בצד האחורי של הוגוורטס -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |