![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 22:49 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש הנהלותים שעוד לא נולדו אז חחח נחכה ונראה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 22:51 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אני לא רוצה לצעוק שכל האוטובוס יסתכל עליי😭 אם האוטובוס ריק אני כן אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 23:09 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי פוגש מישהו שהוא לא ראה במשך שנים והדבר הראשון שהוא אומר לו זה ״וואו לא ציפיתי שעדיין תהיה בחיים D:״
כזה ביג איבל גאי אנרג׳י. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 23:09 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגובת השנה שלי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 23:11 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי היום לחברה שלי כזה וואי את יודעת שיש אנשים שפשוט לא חושבים כל הזמן?? כאילו שליטרלי לפעמים הם יושבים בלי לחשוב כלום בראש?? והיא הייתה כזה כן מה זאת אומר. גם אני לפעמים יושבת בלי לחשוב
זה כזה מוזר לי מה זאת אומרת כתם יושבים בלי לחשוב כלום --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 23:16 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ככ מחכה לטיסתי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 23:17 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״אתה החבר הכי טוב שלי! היחיד שאני יכול לסמוך עליו! אם זה אפשרי, אני רוצה שיקברו אותי בים.״
״???״ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 23:26 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לימדתי את אמא שלי מה זה מימים
זאת הייתה חוויה מעניינת -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 23:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי היום עגילים בפעם החמישית או השישית
ואני באמת מקווה שהפעם זה יחזיק מעמד ליותר מחודש -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 23:44 PM
|
||
״באתי לפה היום כי יש לי משהו להגיד!״
״לא באת לפה היום כי היום זה יום עבודה?״ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2025, 23:56 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי פה??.
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2025, 00:03 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחשוב כל הזמן נשמע מציק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2025, 00:15 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לא נראה לי אף פעם לא חשבתי על זה כמציק זה פשוט תמיד שיהיה לך משהו בראש אני מבין למה זה יכול להישמע מציק אבל כאילו זה פשוט להתקיים אתם יודעים זה ממש מלחיץ אותי לחשוב כמה מחשבות חשבתי בחיים שלי וכמה מעט מהן אני זוכר כאילו חשבתי כל שניה מהחיים שלי כמה מחשבות במקביל כנראה ואני זוכר כמות כ״כ אפסית של מחשבות וזה ככ הרבה שהלך לאיבוד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2025, 00:21 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא מעניין אני לא חושב שנכון להסתכל על זה ככה זה לא הלך לאיבוד, זה עדיין עמוק בראש שלך איפשהו. זה פשוט לא נחוץ עכשיו אם אתה לא זוכר את זה. ואם היו לך את האמצעים לחשוב על משהו פעם אחת אין סיבה שלא תחשוב את זה שוב מתישהו אני ממש אוהב את הפואמה בחתימה שלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2025, 00:23 AM
|
||||
אבל אם אני לא חושב כל הזמן זה אומר שאני לא חושב על הדמויות האהובות עליי בכל שניה ביום שלי ואז אני עצוב :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |