![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 01:31 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לכל הדואגים לקחתי אדוויל וירדתי על חבילת טופיפי עכשיו אני בסדר
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 02:21 AM
|
||
![]() מוגל |
מי שביקר בסיור שירים יד
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 02:24 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אני סאקרית גדולה של הסיור שתדע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 02:38 AM
|
||
![]() מוגל |
אוי מעולה
איזה מקומות את הכי אוהבת שיש? איזה מקומות את הכי אוהבת שאין? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 02:50 AM
|
||
השמחה בלהגיע לחו"ל בסיור ובטח והטח כשהכל היה חדש לי זה היה משוגע כל הלונדון אמריקה (טוקיו? אני כבר לא זוכרת אם זה היה באמת או שדימיינתי)
כהנהלותית תמיד היה לי חלום להרים פעילות בסיור הוירטואלי ואף אחד לא זרם איתי כי לאף אחד לא היה אכפת וואי בקשה לי אליך אם תרחיב את הדרך להיכנס לחדר הסודות זה יהיה משוגע תקשיב למה זה כזה קשה להיכנס אליו למה זה פיקסל של לחיצה ואם כבר זה קשה תעשו שם איזה פרס איזה משהו שווה כזה או אחר פלוס dare i say it להוסיף משהו למפתח המסתורי?? הבדיחה של ה"יופי" אמנם טובה אבל אפשר או להרחיב את הבדיחה איכשהו או להוסיף פשוט חדר ריק ולהיות כזה על זה שילמתם?? oh well -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 02:52 AM
|
||
![]() מוגל |
מה הכוונה איזו בדיחה על המפתח?
ולא ידעתי שיש טוקיו :( איזו פעילות בסיור? תשלחי ינשוף? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 03:00 AM
|
||
וואי אני באמת באמת סאקרית של הסיור
בהוגסמיד יש מפתח שפותח איזה חדר בקומה האחרונה של הוגוורטס אבל הוא לא באמת פותח אותו הוא סתם שולח להודעה שכתוב בה "יופי" וואי אז יש מצב שדימיינתי טוקיו אבל כל הדברים האלה שמחוץ הוגוורטס גם על מכתש גודריק התלהבתי גם לבית של לונה התלהבתי ומשם לטורניר הקוסמים המשולש כל מיני כאלה שהם בחוץ סתם הייתי שמחה לראות פשוט פעילויות שם מידי פעם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 03:05 AM
|
||
![]() מוגל |
המפתח כן עוזר לך!!!
אפשר אולי קישורים להודעות האלו? אני אבדוק אם בכלל יש לי גישות לעשות עם זה משהו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 03:10 AM
|
||
שיט מה????? אז כל השנים האלה חייתי במחשבה שהוא שם רק ל"יופי"?????????
מממממ קישורים אין לי כי כבר אין לי גישות לצערי אבל אם אתה יכול לראות את ארכיון ההנהלה הם אמורים להיות שם אם תחפש סיור וירטואלי בדבר של החיפוש או מערכת הדו קרב אז אני הייתי היחידה שכתבה על זה דברים היה לי חלום לשלב איכשהו את הסיור בפעילויות גדולות וואיייי נזכרתי בפעילות שרציתי לעשות זה היה משהו עם קנטאורים אולי??? אבל היא באמת הייתה גרועה סתם ברמת העיקרות הייתי שמחה אם יהיו פעילויות מיוחדות בסיור לכבוד אירועים מיוחדים וכאלה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 03:12 AM
|
||
![]() מוגל |
אני אחפש!
ותשלחי לי ינשוף על זה אל תתביישי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 03:23 AM
|
||
וואי אני ככ לא זוכרת מה זה היה בגלל זה אני מפנה אותך לארכיון כי כתבתי שם אשכולות ככ יפים
באמת שהיה לי מלא מוטיבציה למלא דברים פשוט לא לדברים שהנהלת הפורומים אמורה לטפל בהם ולא לדברים שעיניינו את הדרגים הגבוהים באמת עצוב רגע אבל כזה מי אתה בעצם הבנתי ששמך אדר מה הביא אותך לפה בשנית בן כמה אתה מה אתה עושה בחיי היום יום -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 03:25 AM
|
||
![]() מוגל |
אני סטודנט זקן :(
וחזרתי בשביל הסיור! הפריע לי שהוא לא מטופח אז באתי לנסות להחיות אותו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 03:29 AM
|
||
שלום סטודנט זקן! אני ורד((:
אומג זאת באמת סיבה כזאת טובה שתדע אולי יום אחד אני אלמד לתכנת ואחזור לטפח את מערכת הדו קרב שהיא בעצם התשוקה הפורטליסטית הבלתי ממומשת שלי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 03:33 AM
|
||
![]() מוגל |
נעים מאוד ורד!
כןן ואז נטפח אותם ביחד! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 03:36 AM
|
||
וואי באמת שאני ככ אהנה אני ממש רוצה לשפר אותה
גם מה שבאמת מבאס אותי במחשבה על הדו קרב שזה תיקונים קטנים יחסית זה לא עכשיו למחוק חנות זה לתקן מחירים וכל מיני כאלה וואי גם אני מסתובבת עכשיו לחפש לאן המפתח מתאים והסיור באמת ככ כיפי איזה קונספט טוב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |