![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 19:05 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז מסצבר שהייתה איזו מדיה שהייתה שם דמות שהוא היה קרוסדרסר אבל מאוחר יותר כמה זנים אחר כך נראה לי שינו אותם שהם יהיו טרנסית ועכשיו עשו בטעות טעות באנימה קראו להם ״הוא״ ואז כל הטרנסים התחילו להתעצבן וברגע ש קרוסדרסרס ציינו שהם היו קרוסדרסר בהתחלה הטרנסים כזה: מה אז הקיום שלכם אומר שצריך למחוק את אותנו?
והקרוסדרסרס היו כזה: הקיום שלכם אומר שצריך למחוק אותנו? הוא היה קרוסדרסר לפני ששינו אותו לטרנס. ואז מה הטרנסים ענו? ״אתם מתנהגים כאילו קרוסדרסר זה מיעוט״. אתם רואים עכשיו למה אני כבר לא אוהב לשייך את עצמי לקהילה הזאת? הם תמיד מגיבים ככה כשיש דמות שהיא קרוסדרסר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 19:09 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואוווווווו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 19:13 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-אנחנו נשואים?
-אנחנו ידועים בציבור נראה לי -מה, אני ואתה? -כן, אתה לא חושב שהציבור יודע עלינו? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 19:24 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהההההה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 19:27 PM
|
||||
כןןןןןןןןןןןן (אני סתם מתלהב אני אפילו לא אהיה שם) -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 19:54 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב שהטרנסים האלה הם מיעוט קולני שמחפש להיעלב. אתה יכול להיות טרנס גם בלי להרגיש שייך אליהם, אלא רק בגלל שאתה פשוט אתה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 20:07 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טריוויההההה
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 20:07 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טריוויההההה
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 20:36 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה לקחת אקמול אחרי הטרור שעשיתי כדי שהבין את הכינויים האלה
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 20:47 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום כולם
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 20:47 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא טרנס ואני יודע שהם כנראה מיעוט קולני אבל הם היחידים שאני שומע והם מעמבנים לי את הצורה ונמאס לי מהם כל כך. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 20:57 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הזמן שאני מחכה שאדר יענה לי הוא בהחלט
מורט עצבים ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 20:58 PM
|
||
בזמן האחרון תמיד כשאני מדבר עם אנשים ומשהו קורה באמצע זה קוטע את חוט המחשבה שלי לגמרי
כאילו אני גם תמיד מתכננת מראש מה להגיד אז כל פעם שמשהו קורה אני פשוט שוכח הכול יש לי פשוט שקט במוח -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 21:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 21:23 PM
|
||
אולי אני אשבור לעצמי את הלב שוב ואקרא שוב את סיקרט אנדינג 2
אני זוכר את הפעם הראשונה שקראתי את הדבר הזה שהרגשות שלי היו פשוט בכל מקום זה היה כתוב ככ טוב (לפחות לפעם הראשונה איידונו אולי זה לא כזה טוב אבל באמת שהפעם הראשונה זה כל מה שמשנה) וזה לגמרי הפך את סארן לדמות האהובה עליי אבל אז הם הוציאו את הרואוט של סארן והם החליטו שאי אפשר לעשות רידמפשיין ארק לבחור שנחטף וסימפ ועבר שטיפת מוח אז הם עשו לו פאקינג פיצול אישיות וכל הדמות שלו נהרסה. שלא לדבר על זה שאחרי שאתה מתנשק איתו פתאום הוא אף אחד מהאישיות הקודמות והוא עכשיו אדם חדש לגמרי שלא דומה לאף אחד אחר ממקודם??? אתה לא מי שנישקתי???? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |