![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 21:59 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי עכשיו איזה שלוש שעות של משחקי הדיונון ואני שונא את זה אני שונא את החיים שלי אני לא רוצה יותר אני רוצה את פרק 1 בחזרה he lost all fucking whimsy
כל פעם שאני רואה את 456 בוכה אני חושב על התמונה שלו מחייך ובוכה בעצמי נראה לי חברה שלי שונאת אותי עכשיו אני כזה בן אדם קשה לראות אותו סדרות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 22:20 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פשוט את הזיכרון הקולקטיבי הלא נכון הזה של כל הפאנדום של מיסטיק מסנג׳ר שיוסאנג פאקינג מתאבד בסוף הרע שלו ושיש תמונה של זה ואני חושב שזה ממש מצחיק שליטרלי כולם זוכרים את זה כי למה לעזאזל שהם ישימו תמונה של מישהו שאה אמממ התאבד בצורה כלשהי במשחק כזה
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 22:29 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אני המוזר פה אבל למה הדבר שהכי מפעיל אנשים זה הרגלי האכילה שלי? כאילו זה לא משנהאם אני אדם טוב בכללי או דברים כאלה, הדבר שאנשים הכי מגיבים אליו זה אם אני אוכל פיצה עם סכין ומזלג
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 22:45 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כנראה לא מצחיק אבל כשאני שומע את זה ממישהי אחרת ולא מהמשחק עצמו זה פשוט ממש מצחיק אותי לדמיין את סארן עצבני כי סבן ניצח אותו בתחרות האקינג או משהו ואז ריקה פשוט מביאה לו כפתור ואומרת לו ללחוץ על זה בדירה שלה וזה יגרום לסבן להיות ממש פאקינג עצוב אז הוא הולך לדירה לוחץ על הכפתור וזאת פאקינג פצצה והוא פאקינג מת
כאילו היא לא טעתה למה כל הסופים הרעים כל כך אקראיים. ובנינו גם חלק מהסופים הטובים. זה דייטינג סימולטור. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 23:59 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אנשימים, מי שמשתתף בפעילויות או מפרסם אשכולות בפורום מוזיקה יכול למלא טופס באשכול אלבום המדבקות ולהרוויח אסימונים!
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 01:56 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערים?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 02:14 AM
|
||
![]() מוגל |
שוב שלום!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 02:37 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא היי!
איזה כיף כשעוד אנשים בנוד בשעות הלילה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 07:29 AM
|
||
רציתי להתחיל מיסטיק מסנג׳ר שוב אבל יש באגים :<
נקווה שיתקנו מהר :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 08:18 AM
|
||
למה אי אפשר לראות סופרסטור בשום מקום
|
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 08:30 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אין יותר אשכולות תגמול האמת
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 09:00 AM
|
||||
הו הו שאלת עכשיו שאלה טעונה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 09:00 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגעתי למסכנה שנורופן זה כמו סמים בשבילי
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 09:09 AM
|
||
יש מצב שזאת בעיה
|
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 09:17 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מרגיש לי שפספסתי משהו -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |