![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 15:19 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://x.com/disAmby/status/1885762958749282597
ביצ׳ בוי היילו זה מטורף --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 15:27 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלוהיים הם טובות
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 15:35 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודההההה ביום חמישי שלמההההה ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 15:55 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו מזל טוב זה ממש מעכשיו
מתרגשת? איזה שם יפה:) יו ניסיתי לצטט את ההודעה והרימון לא נתן לי😂😂 -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 16:17 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 16:25 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן חדש דנדששש מאוד מאוד חחח נכוןן -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 16:30 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או מיי גאש מזל טוב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 16:33 PM
|
||||
תודההההה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 16:35 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתדעי שמשתמשים שהתארסו בעבר פתחו על זה אשכול בפורום הקדשות וזה לדעתי השימוש הכי כיפי שיכול להיות בפורום הזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 16:55 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soooo what’s your favorite color mine’sssssss InDIgO
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 17:03 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד!!!!!! מזל טובבבבבב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 17:13 PM
|
||
לא כי drunk tubbo מקבל את הפיצה שהוא הזמין ושואל את המלצר אם זה בסדר שהוא יאכל את זה זה ככ מצחיק
--------------------
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 17:36 PM
|
||
“That’s why whenever I go to someone younger than me I just go hey what’s up skibidi”
--------------------
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 18:06 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.youtube.com/shorts/1B_BeX_fuEI
ושלום לכולם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 18:14 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |