![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 18:58 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקדשת 4000 מוקדשים: שוטו פורום ספרים ברנדון סנדרסון בצלצלים ![]() השמיכה שלי שולחן 14 ועכשיו יולי, חבל שהיא פרשה אבל היא עדיין בן אדם מדהים ניתאי, הוא ממש נחמד ותמיד כיף לדבר איתו נטע, ![]() מיכל, תמיד כיף לדבר ולחפור ועוד לחפור איתה ורד, רק בנשף האחרון יצא לי ממש לדבר איתה וגיליתי שהיא ממש נחמדה ומצחיקה אורי, היא אחלה וכיף לדבר איתה על מיי הירו אקדמי סופי, גם איתה יצא לי לדבר רק בנשף וגיליתי שהיא ממש נחמדה סו\יעל, מת עליכם קלישה, למה פרשת?😭 נועה, גם לך היה אסור לפרוש אינפי, תקרא גנזך אורות הסער ![]() פלג, תודה על כל ההשקעה באתר מאיר, תמשיך ככה (אין לי רעיון מה לכתוב) אוניסף, את אחלה טום, אתה הנהלותי מעולה ומקווה שתישאר לעוד הרבה זמן שקד, היה כיף לדבר איתך קצת בנשף ירין, ![]() סליחה עם שכחתי מישהו -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 20:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט קאלאדיןן3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 20:51 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטוטים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 22:08 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל"ט זקן
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 23:23 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב קאלאדיןן
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 23:43 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קאלאדין, מזל טוב (אין לי רעיון מה לכתוב)
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2025, 16:50 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה!!!
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |