![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 29 2025, 02:01 AM
|
||
![]() מוגל |
היי לכולם!
קוראים לי שגיא, אני בן 26, הייתי כאן בעבר בפרקים מסויימים ועכשיו חזרתי במשתמש חדש. מקווה להכיר חברים חדשים ואוהבי הארי פוטר כמוני ולהנות ממה שיש לפורום להציע, כי הוא באמת מקום נהדר לאוהבי הארי פוטר כמונו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2025, 17:28 PM
|
||
![]() מוגל |
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2025, 12:16 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא מר דמבלדור!!!
אל תיבהל ממורט, הוא דווקא חברותי כשמכירים אותו מקרוב אתה זוכר את פורום הפאנדום המתחלף??? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 22:34 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך השב!
מתי היית פעיל בפעם האחרונה? ואתה זוכר את המשתמש שהיה לך פעם? יש מצב שהכרנו אז, אני גם משתמש חוזר -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |