![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 6 2025, 18:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז פנימיה
נזרום עם זה אז טופס: שם: מגדר: גיל: אופי: מראה: רקע (אם יש משהו): --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2025, 23:00 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: סילבן
מגדר: בן\גבר איך שתיקראו לזה גיל:16+ אופי: מצחיק, חמדן, קצת אידיוט וחסר טאקט מראה: גבוהה, בלונדיני, עיניים כחולות כים, שזוף, צרפתי , חיוך דורש נשיקה רקע (אם יש משהו): -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 13:33 PM
|
||
שם: ג׳ורדן
מגדר: בת גיל: 17 אופי: סקרנית, אוהבת להתערב בדברים שלא קשורים אליה, מציירת, קנאית ומנסה להיות חברותית מראה: שיער שחור גלי, עיניים ירוקות, שפתיים דקות, לרוב לובשת דברים שגדולים עליה רקע (אם יש משהו): בואי נעשה שהם לא מכירים זה את זה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 14:57 PM
|
||
"היי את החדשה?" שאלתי את הנערה שסרקה את הכניסה של הבנין.
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2025, 19:44 PM
|
||
גילגלתי עיניים
״לא, אני סתם זרה עומדת פה עם מזוודה ומחכה ברור שאני חדשה״ הצצתי מבט חטוף על הנער שעמד מולי הוא נראה כמעט בגילי, ובלונדיני מטומטם הוא נראה בידיוק כמו הילדים שנהגו להציק לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2025, 09:13 AM
|
||
חייכתי בידידותיות "המנהלת שלחה אותי לעשות לך סיור, אני סילבן"
היא נראתה קצת משונה והאיילנר בעיניה עשה אותה אפלולית קצת -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2025, 15:02 PM
|
||
״אז אני ג׳ורדן וקדימה תתחיל את הסיור כבד לי״ אמרתי בעצבנות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2025, 18:50 PM
|
||
"טוב קודם אני אראה לך את השותפה שלך לחדר ואז אני אראה לך את הבינין" אמרתי ולקחתי את המזוודה שלה
הובלתי אותה לאורך גורם המדרגות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2025, 15:00 PM
|
||
אוקיי, למה המוזר הזה לוקח לי את המזוודה?
עלינו במדרגות, ושני בנים נופפו לסילבן, ואז נגשו אלי ״מה, את החדשה?״ שאלו ״גם אתם עכשיו? נו אמרתי כבר, מי שמגיע למקום זר עם מזוודה חייב להיות חדש למה שמישהו סתם יסתובב עם מזוודה?״עניתי להם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2025, 16:51 PM
|
||
יו היא צ'אחלה או שזה מצב רוח רע? התחלתי לתהות
"זאת ג'ורדן, היא חדשה כאן" -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2025, 17:54 PM
|
||
כן, אני יודעת שקוראים לי ג׳ורדן,
התכוונתי להגיד, אבל אז אחד הנערים הושיט לי את היד כיאלו התכוון ללחוץ אותה תגידו, ממתי לוחצים יד? לא ידעתי מה לעשות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:22 PM
|
||
"אני ג'ייק" הוא ראה שהיא מביטה ביד שלי כאילו היא מורעלת אז הוא לקח את היד שלה ונישק את קצוות אצבעותיה
הבנים גיחכו "קצת נימוס, מותק" אמר ג'ייק בחיוך מפרלטט -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |