![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 11 2025, 21:26 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפיקפורום אשכול הרשמה "אני מצטער," אמר יוחאי, "עשיתי כל מה שיכולתי." "מה זה אומר?" שאל ירין בחשש, "מה יקרה עכשיו? יצאנו מכלל סכנה?" "כמו שזה נראה," ענה יוחאי, "הפורטל יכול להמשיך לתפקד כרגיל, ואף אחד לא ישים לב לזה שכל התחזוקה עומדת כרגע על כרעי תרנגולת. אולי אם נספוג איזו הפתעה אחת משמעותית נוכל להמשיך לתפקד. אבל, מספיק שיקרו כמה אירועים מיוחדים, וזהו, הפורטל יקרוס, יימחק, ויאבד לנצח." לא לדאוג!!! זה רק סיפור רקע לא אמיתי. בואו נמשיך לקרוא. "אה, שמעת?" ירין חייך, "זה רק סיפור רקע! הפורטל לא באמת בסכנה!" "לא בדיוק," חידד יוחאי, "עבור הקוראים, זה רק סיפור רקע. אבל עבורנו, אלה שבתוך הסיפור, זו באמת המציאות. ירין של העולם האמיתי יכול להיות רגוע, אבל אתה לא ירין של העולם האמיתי." ירין הנהן. "טוב, אז המשמעות היא שזהו, סוגרים. אני לא לוקח את הסיכון." "אתה באמת לא נשמע כמו ירין של העולם האמיתי..." הוסיף יוחאי בהרהור קל. "למה? מה ירין של העולם האמיתי היה עושה?" שאל ירין. "טוב, זה ברור," יוחאי ענה, "הוא היה פונה למשתמשים שיעזרו לו." "איזה משתמשים בדיוק?" תמה ירין, "זה רק אני ואתה פה בתוך סיפור רקע לפעילות שלא ממש ברור לי לאן היא הולכת!" "לא ממש," ענה יוחאי, "זו הרשמה לפיקפורום." "אה, אז לכן בעצם הצעת לבקש עזרה מהמשתמשים! זה גדול!" התלהב ירין, "והמשתמשים שיבקשו לעזור, בעצם יופיעו כדמויות בפיקפורום!" "כן, רק שהרבה זמן לא היה פיקפורום," הזכיר לו יוחאי, "אז אולי כדאי להסביר מה זה בעצם, עבור כל המשתמשים החדשים, שיוכלו לדעת לאן הם נרשמים." "פיקפורום זה בעצם שילוב של המילים 'פאנפיק' ו'פורום'," הסביר ירין, "וזה, כמו שזה נשמע, פאנפיק בו הדמויות הם המשתמשים של קהילת הפורומים של הפורטל! מה שאומר, גם, שהפאנפיק עצמו יתעסק בפורטל, באופן כזה או אחר." ממש כמו סיפורי רקע של פעילויות! "כןכן, הבנתם נכון! בגלל זה אני ויוחאי נמצאים בתוך סיפור רקע לאורך כל האשכול הזה!" התלהב ירין, ואז סובב את ראשו לעבר יוחאי. "מה יש? למה אתה מסתכל עליי ככה?" הוא שאל. "אה, כלום, אתה פשוט מנהל דו שיח עם הכותרות האלה של הפעילויות," מלמל יוחאי ביראה, "זה... זה מגניב. ממש." "אה, זה עוד כלום," ירין חייך. "בפיקפורום, הכל אפשרי! אם כבר סיפורי רקע, אז בפיקפורומים קודמים, למשל, כל הגולשים חיו להם באיזו מין עיר שהייתה התגלמות פיזית של הפורטל." האם זה יקרה בפיקפורום הנוכחי? "אני לא יודע, בכל זאת אני בעצמי דמות בתוך הפיקפורום," הודה ירין. האם סיפור הרקע הזה הוא הקדמה לפיקפורום? "תגיד להם שכן," ביקש יוחאי. "בכל זאת, זה אשכול הרשמה, ואנחנו מגייסים משתמשים, ויש את כל ההתחלה שהפורטל עומד לקרוס בקרוב אם יקרו בו שני דברים גדולים לפחות. זה בהחלט תחילת הסיפור של הפיקפורום." "אה, אתה יכול גם להגיד להם, הם קוראים את כל מה שקורה," גיחך ירין. "כן, אבל אני לא יכול לדבר עם הכותרות האלה כמוך, זה מוזר," הודה יוחאי. "וגם, בפיקפורום עצמו, לא ישברו כל כך את הקיר הרביעי כמו שאנחנו עושים פה. למעשה, אני בספק גדול אם אתה ואני בכלל נופיע בפיקפורום עצמו מתישהו." מה זה אומר להיות רשום לפיקפורום? "זה אומר שתופיעו פה כדמויות, כמובן!" ענה ירין. "כל ההנהלה תהיה רשומה לפיקפורום אוטומטית, אבל אם גם אתם רוצים להופיע בו כדמויות, עליכם למלא את הטופס הבא ולשלוח אותו בהודעה פרטית למאיר:"
"אני חייב להגיד שזה טופס מאוד מעניין," ציין יוחאי. "לא רואים כאלה הרבה. ממש שאלון אישיותי." "טוב, תשמע, אם הרשומים רוצים שההופעה שלהם בפיקפורום תהיה הכי קרובה לאופי האמיתי שלהם, כדאי להם לענות את התשובות שהכי יכווינו לשם," הסביר ירין, "כי נגיד איך שאני ויוחאי כתובים כאן, זה לא ממש דומה לאיך שאנחנו במציאות." איפה הפיקפורום יתפרסם? ומתי? "בגיליון הפקפקן הקרוב!" הכריזה יעל. "יעל?!" נבהל ירין. "מאיפה צצת פתאום?" הופתע יוחאי. "כשזה מגיע לפקפקן, אני שם," ענה יעל. "אז קדימה, תירשמו! ההרשמה תהיה פתוחה כל הזמן, עד שהפיקפורום יסתיים, אבל ככל שתירשמו מוקדם יותר, יהיה לכם סיכוי גדול יותר להופיע ביותר פרקים ובתפקיד משמעותי. כמובן שאין הבטחה שכל מי שנרשם יופיע, אבל אנחנו נעשה מאמץ." אז למה אתם מחכים? קדימה להירשם!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |