![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 10:46 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התלבטתי אם להעלות את זה או לא כי כך או כך לא אקבל תגובות אבל אני רוצה להוסיף את זה לגלריה שלי ובשביל זה צריך אשכול! אז הנה אשכול
בופ! קישור לחיץ לציור האפליקציה אומרת שזה לקח 12 שעות אבל ציירתי את זה באותו קנווס שבו ציירתי ציור אחר אז אולי בפועל זה פחות? אבל האצבעות שלי עדיין שונאות אותי. השתמשתי באיירבראש 40% ובאחת מהמברשות ברירת-מחדל האחרות. גם התעללתי בגישה שלי ל lasso tool והשתמשתי בו כל הזמן כי זה הכלי הכי טוב בכל האפליקציה המגעילה ושכוחת האל הזאת שמונעת ממני לעשות דברים חשובים באמת כמו, אה, לגלול שעות במדיה חברתית. אני אשמח לשמוע כל הערות או הצעות לשיפור שיש לכם ולהתייחס אליהן במלוא רצינותי אבל אם אין זה גם בסדר D: כבר קיבלתי שמאוד קשה לתבב שלמות (אני צוחק) הדמות הוא סקאראמוש מגנשין אימפקט אם תהיתם! בכל אופן כן לקבל תבים יהיה ממששש נהדר אבל לא בשביל זה העליתי את הציור אז אל תטרחו אלא אם כן אתם ממש ממש נחמדים (אני אביא לכם עוגיה אם כן) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 15:07 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג זה מהמם ההבעה שלו ככ חמודה
ממש אהבתי איך שציירת את הבגדים ובעיקר איך שצבעת אותם גם הגוונים שבחרת הם ככ שלווים כאלה וזה ככ כיף להסתכל על הציור אהבתי גם את התאורה שבחרת לכל הציור ויש הרבה סגול אני אוהב סגול בכל מקרה זה נהדר ותמשיך לצייר אתה משתפר ככ בין ציור לציור וזה ככ נחמד לראות אתה חייב לי עוגייה D: -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 16:50 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודההה רבההה
סגול זה אחד מהצבעים הכי יפים >< אני חייב לך שתי עוגיות למעשה! תהיו כמו פרח (זה קשה אבל אני מאמין בכם) וגם אתם תקבלו עוגיה 3: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |