![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (111) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 00:19 AM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן לוקח חודש לסיים פה נו"דים. הקודם נפתח ב22 בינואר. על ידי משתמש הפריקינג נשף.
תהנו בלי ספאם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 00:19 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מרגש
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 01:18 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מאמין
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 07:54 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתמול הייתי במחזמר dear evan hansen שתורגם לעברית, היה מדהים, העיבוד היה מצויין, שירים טובים, עלילה טובה, מסר מדהים, ממליצה בחום
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 08:24 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה אנשים ננסה שוב בחודש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 08:33 AM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום!
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 10:13 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 10:32 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ooh, I care, I care, I care
Like ribbons in your hair My stomach's all in knots You got the one thing that I want --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 11:46 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם היית יכול לשפפ שתי דמויות משני פאנדומים שונים לגמרי ולאף אחד לא היה אכפת עכשיו אם אתה משפפ שתי דמויות עם כימיה טובה מאותו הפאקינג פאנדום אתה מקבל איומי מוות.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 13:56 PM
|
||
דמיינו לשחק מונופולי גו עם אריאנה גרנדה בלי לדעת
--------------------
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 14:03 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל נהיה קיצוני לאחרונה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למאו על מי ספציפית דיברת? חברה שלי שאלה אותי אם כדאי לה לכתוב הייט קומנטס לסרטון שעצבן את שנינו ואמרתי לה למה לא כי חשבתי שהיא צוחקת ספויילר היא לא צחקה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 14:24 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפקה מהמממת ותרגום באמת הרבה יותר טוב משציפיתי -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 14:36 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא דיברתי על אף אחד ספציפי ראיתי פוסט שמתלונן על זה שאנשים משפפים שתי דמויות ששונאות אלת את השניה בקאנון כאילו שזה הדבר הכי נורא שבן אדם יכול לעשות -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 14:36 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |