![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 08:59 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אינפי עשה דאבל מה
אבל להסתכל לאנשים בעיניים זה ממש קל אני עושה את זה אפילו יותר מדי לפעמים מישהי התחילה איתי עכשיו פעם ראשונה בשנתיים וחצי האחרונות אבל זאת לא זאת שרציתי לבקש את המספר שלה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 15:53 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי האמת שהיא ממש חמודה
יכול לעבוד -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 19:03 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מה הולך פה עם הדאבלים??
ויו פלג! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 19:41 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התעייפתי
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 19:51 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה ורד? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 20:18 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
קיבלתי את הרמה שמגיעה לי איך קלללל ככ הרבה אנרגיה מתבזבזת על כמה זמן צריך להסתכל ואיך להסתכל ומתי בשיחה להסתכל ומתי לא מעייף ברמות הקטע בחיים הוא שתמיד תקבל את זאתי שאתה לא רצית אבל בסוף אתה לא מתחרט על זה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 20:37 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום ארוך שהתחיל מוקדם מידי לפחות אני בדרל הביתה עכשיו עם שקית המבורגר שווה ביד -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 21:45 PM
|
||||
יואווווו הייייי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 21:49 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״אז כשהדיגיי צעק עלינו ברחבת הריקודים המבודדת הזאת לא הייתי מאמין לך אם היית אומר לי שעוד שעה אני אפריח לו נשיקות. זה היה ממש כמו דוד וגליית. אבל אני הייתי שניהם כאילו-״
״דפאק הקשר של הסיפור שלך לדוד וגליית״ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 22:02 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חברה שלי אמרה לפני כמה ימים שהיא אוהבת את כל הטעמים של הסקיטלס אותו דבר ואז חברה אחרת שלי צחקה ואמרה שלכולם יש את אותו הטעם ורק הצבע שונה
אז רק שנהיה באותו עמוד צהוב ירוק כתום אדום סגול וזה הסדר הנכון היחיד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 22:44 PM
|
||
הארי כזה מצחיק הוא אולי industry plant אבל מגיע לו הוא באמת באמת מצחיק ואני מתתתת על החברות שלו עם אדם מקנטייר הם נפגשו כאילו פעמיים בחיים שלהם פעם אחת בתכנית של הארי ופעם אחת בהופעה של אדם והם בסטיז אדם משלים לו את כל הרכילות הארי rooting בשבילו תמיד --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 22:55 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המסכנה היחידה שהגעתי אליה מהמלחמה הזאת- הסיכויים שתימן ישגרו שתי טילים ביום היא 0 כי הם תמנים ותמנים הם קמצנים
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 23 2025, 23:14 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 24 2025, 08:51 AM
|
||
רואה כל שבוע את טומיאיניט מדבר על רשתות חברתיות וכמה זה הרסני ומתעצבן אז רק יש לי כמה תזכורות
תחביבים זה פריווילגיה לעבוד בעבודה שאתה אוהב זאת פריווילגיה לרשתות חברתיות (או בכללי טכנולוגיה) יש הרבה צדדים חיוביים שאנשים לוקחים כמובנים מאליהם זה בסדר להשתנות וזה לא אומר שהגרסה הקודמת שלך הייתה רעה אלא שפעם משהו אחר התאים לך להתעלם מביקורת זו פריווילגיה לקחת הפסקה כדי לחשוב זו פריווילגיה אם אתם לוקחים משהו מפה כמובן מאליו אתם כנראה פריווילגים --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 24 2025, 08:59 AM
|
||
ועוד משהו
יש איזה רעיון שכל אחד צריך לעשות משהו יצירתי בחיים שלו לא משנה באיזה תחום הוא עובד זה מרגיש לי מאוד לא נכון נגיד אני עושה סרטונים שמסבירים איך להשתמש במוצרי חשמל אני לא צריך שום יצירתיות בשביל זה ואני חושב שעשיתי עבודה די טובה אם פשוט הסברתי איך משתמשים במוצר אם אני מוכר בסופר ואני כל יום חוזר הביתה מאוחר ויוצא מוקדם ומשתמש בשכר מינימום שלי כדי לשלם חשבונות ובזמן שיש לי כדי להיות עם המשפחה והחברים שלי ועם עצמי אני לא חושב שיש בזה פסול??? לא כולם חייבים ולא כולם רוצים ולא כולם יכולים לעבוד במקום יצירתי ויש אנשים שפשוט מתייחסים לזה כמובן מאליו וזה ככ לא --------------------
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |