![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Apr 4 2025, 16:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אימלה מת פה
אוף חברה שלי סיפרה לי שהיא אוהבת אותי ואני גם אוהבת אותה ואני לא יודעת מה לעשותתת אני רק בת 13 -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 4 2025, 17:23 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתן ממש יכולות לקרוא למפגשים אחד-על-אחד דייטים מעכשיו אם זה משמח אתכן, להחזיק ידיים וכאלה
אם אתן חברות טובות, הכי גרוע שיכול לצאת מזה זה שתחזרו מזוג להיות חברות טובות -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 4 2025, 17:36 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחזק, אבל כדאי להיזהר עם זה ממש כי זה יכול להיגמר רע לקחת הכל ממש באיזי, לשים לב למה שאת חושבת כל הזמן ואיך את מרגישה עם הכל (כמובן גם להקשיב לצד השני) ותקשורת תקשורת תקשורת תקשורת תקשורת תקשורת תקשורת -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 5 2025, 23:01 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מפגש השנה?
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
יש מפגש השנה?
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
יש מפגש השנה
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 6 2025, 02:37 AM
|
||||
אני חושבת שאם נהיה זוג זה יהיה יותר מזה .. היא כמעט נישקה אותי (בפה, בלחי היא מנשקת אותי כל הזמן) כמה פעמים וגם אנחנו דתיות -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 6 2025, 02:38 AM
|
||||
אני חושבת שאם נהיה זוג זה יהיה יותר מזה .. היא כמעט נישקה אותי (בפה, בלחי היא מנשקת אותי כל הזמן) כמה פעמים וגם אנחנו דתיות -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 6 2025, 04:03 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא כזה חתיך
אני אנסה להתחיל איתו מחר אולי זה יהרוס הכל אולי זה יהיה ממש שווה כי הוא ככ יפה זה באמת על גבול הפשע -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 6 2025, 17:00 PM
|
||||
אה. הממ. זאת יכולה להיות בעיה (אני לא יודעת איך הסביבה שלכן, זאת אומרת אני לא בטוחה אם - ואם כן עד כמה - מסוכן לכן לצאת ביחד) את מרגישה אותו דבר כמוה? -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 6 2025, 22:07 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החתיך מסנן אותי
מה כבר רציתי רק זוגיות כיפית אוף היינו יכולים להיות כה יפים ביחד -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 7 2025, 09:09 AM
|
||
לכולם בפורטל יש דרמות אהבה חוץ מלי כאילו?
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 7 2025, 19:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כל כך שקט כאן אני מרגישה כאילו הפורטל ננטש או משהו?
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 7 2025, 19:51 PM
|
||
|
מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 8 2025, 08:39 AM
|
||
באמת נהיה יותר שקט
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |