![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Apr 20 2025, 15:43 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע שקלטתי שאני 6 שנים באתר
ריספקט -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 20 2025, 17:06 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל פרשת? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 20 2025, 18:44 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
סיימתי פאנפיק שכתבתי במשך כמה שנים כאן
מעניין מי עוד פעיל פה בכלל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 20 2025, 19:58 PM
|
||||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממממ מעניין. לא, הייתי חייב -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 20 2025, 21:59 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להצליח לסיים פאנפיק שרץ במשך שנים זה מדהים, ריספקט ברמות -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 00:21 AM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 06:26 AM
|
||
אוף התעוררתי מוקדם מדי ואני לא מצליחה לחזור לישון
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 08:12 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד יומיים ><
ואחרי זה עוד שבוע >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 10:26 AM
|
||
ימי הזיכרון?
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 10:34 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 11:03 AM
|
||||
מה לא דמות חדשה בזנלס ואז סקין חדש בליג אתם יודעים כל ספק שאולי היה לי על זה שבזבזתי 100 שקל על קוסמטיקה במשחק מחשב התפוגג ברגע שראיתי שההוצאה האחרונה לפני זה היה 200 שקל על ספרים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 11:53 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון -------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 14:29 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עושה ריוואטצ לאובוי
ממליצה -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 17:19 PM
|
||
אובוייייייייי
טראש משובח -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 17:30 PM
|
||
אני עושה עכשיו משהו מאוד מאוד מסוכן
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |