![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 19:20 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חצר של ורדים וקוצים זה פשוט אוברייטד ברמות למה כולם כל-כך אוהבים את זה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 20:39 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חייב להגיד שאני מרגיש ככה על אוב הספרים ש פופולרים עכשיו אני זוכר שהייתי בחנות ספרים חיפשתי ספר חדש וכל כריכה אחורית שאני קורא זה ליטרלי אותה העלילה בדיוק רק שינוי קטן בסטינג ובשמות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 21 2025, 20:53 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 07:21 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היפה והחיה" אבל הבחורה היא בת אנוש שנלקחת לממלכה של פיות (fae כאילו, לא הקטנות והחמודות) והפיות כולן תחת קללה. זה רעיון נחמד, אבל הביצוע הוא פשוט... חבורה של דמויות בלתי נסבלות, כל הזמן מגעילות אחת לשנייה, כלום לא קורה, ואז יש סקס ואפילו הסקס לא כתוב טוב, וזאת לכאורה הselling point -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 07:56 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אנשים נטושים
תקשיבו אני הייתי שורטת את עצמי במשך השבוע וחצי האחרונים בערך ואתמול אני ממש עשיתי חתך ברגל עם סכין ואני לא יודעת איך להפסיק כי אני לא רוצה לפגוע בעצמי אבל אני גם לא רוצה לספר לאף אחד מבוגר😭 אני גם לא מספרת לחברות שלי כי אני יודעת שהן יספרו למישהו מבוגר -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 08:06 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כמו שאמרתי אני מרגיש כאילו זה בערך הפרמיס של כל הספרים שיש עכשיו דמות נשית באדאס שמגיעה לאיזה ארמון או ממלכה ואז יש סקס עם בחור אקראי שם. באמת אפילו רק לשנות את זה לדמות גברית באדאס שמגיע לאיזה ארמון או ממלכה ואז יש סקס עם איזה בחורה אקראית שם יהיה טוב מספיק בשבילי בשלב הזה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 09:58 AM
|
||
![]() מוגל |
למה האתר כל כל נטוש?? חיזרו בני העוולה!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 15:26 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בני תמותה
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 16:15 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ככ רע נעמה ממש התלהבה ואמרה לי לקרוא את זה וקראתי את זה וזה היה סבל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 16:23 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט הכל בוקטוק אנחנו חייבים להכחיד את כל הספרים שיש להם כזה האשטגים מאחורה אתם לא בווטפאד יותר act like it!!!! זה ספר שלא הגיע לו לצאת מווטפאד לפחות בואו נעמיד פנים שאתם סופרים אמיתיים זה פשוט בדיחה דיברתי עם חברה שלי בשבת והיא קוראת פאוורלס אחרי שהיא כאילו ממש רצתה לקרוא את זה מלא זמן והיא אמרה שזה פשוט שילוב של מלא ספרים אחרים שהיא קראה וזה פשוט העתקה בצורה גסה רק שינו טיפה את השמות היא התחילה לספר לי טיפה והייתי כזה ״זה לא פשוט הדמות הזאת ממשחקי הרעב??״ ואני ראיתי משחקי הרעב 1 לפני איזה שנה שנתיים ואני בקושי זוכר מה קרה שם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 16:28 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת אבל כאילו הרעין של האשטגים כדבר היה יכול להיות חמוד אבל בפועל זה מגיע רק בספרים מאוד מסוימים שהם פשוט גרועים הכל שם זבל פשוט כי זה תמיד רעיונות/דמויות שבבסיס טובות משולבות ביחד עם כל האותו דבר של בוקטוק וזה יוצא רע -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 16:45 PM
|
||
|
מוגל |
היי מה קורה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 16:57 PM
|
||||
היה כתוב במאחורה של פאוורלס מאויבים לאוהבים be so fr הם לא היו אוייבים לשניה אחת זה מהספרים האלה שהכל קורה מהר מדי כי זה הגילטי פלזר של הסופרת ואין לה כוח לבנות את זה כי היא כבר רוצה לכתוב את הקטע שהיא דמיינה אז בפגישה הראשונה שלהם הוא כבר מוריד את החומות שלו והכל --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 17:08 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 22 2025, 19:49 PM
|
||
רגע מה איזה האשטגים
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |