![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 19:00 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
In my life
Why do I smile At people who I'd much rather Kick in the eye הסמית'ס הם הspirit animal שלי -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 27 2025, 22:46 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי ברחתי כל עוד נפשי בי -------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 28 2025, 07:37 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ראיתי בדיוק באינסטגרם את הסרטון הזה על האיש שהציל המון ילדים מהנאצים ואז עשורים אחר כך הפתיעו אותו בשידור טלוויזיה וכל האנשים בקהל היו הילדים שהוא הציל?
טוב אני מניח שלפחות החדשות הטובות זה שזה לא היה רוב התגובות שהפכו את זה לאנטי ישראלי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 28 2025, 09:31 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים שקוראים לעצמם פרוגרסיביים תהיו נורמליים לגבי יהודים challenge -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Apr 28 2025, 19:52 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר כמעט בטוח ששאנון מסנג׳ר לא קיימת ומי שכתב את שומרת הערים האבודות זה הויו.
זה כאילו אם הכתיבה של הויו הייתה בספר באמת. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 29 2025, 15:54 PM
|
||
תזכורת שיש צפירה היום בערב וזה לא צבע אדום
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 30 2025, 14:15 PM
|
||
צונזר
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 30 2025, 15:09 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נטוש פהה
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 30 2025, 15:10 PM
|
||
לגמרי
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 30 2025, 15:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי עצוב
מה איתך?. -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 30 2025, 16:07 PM
|
||
בסדר
כל האזור שאני גרה בו מפונים מהשריפה וגם אנחנו אמא שלי ואחיות שלי ברחו ורק אני, אחותי ואבא שלי נשארנו בבית -------------------- מיכל∼היא\את∼14
|
|
|
|
פורסם ב: Apr 30 2025, 19:05 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי איזה פחד, מה שריפות עכשיו, כאילו החיים שלנו לא קשים מספיק?
כולם בסדר? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 1 2025, 12:50 PM
|
||
אצלנו הכל בסדר
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: May 1 2025, 15:19 PM
|
||||
כל הישובים שפונו חזרו -------------------- מיכל∼היא\את∼14
|||
|
|
|
פורסם ב: May 1 2025, 15:29 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
שקט לי מדיי משום מה
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |