![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 5 2025, 08:40 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נא אני חושב שהפורטל גוסס מאז שסגרו את האשכולות תגמולים כי אין יותר טעם לעשות כלום. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 5 2025, 11:43 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, כנראה
וואי הייתה לי היום מתכונת במתמטיקה איכ הלך נורא מזל שלמדתי במיוחד למתכונת מרוכבים כי אז הייתי מקבלת נכשל -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2025, 17:41 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתגעגעת לפורטל של 2014
בעיקר לשרשורים ומ"תים של אז, "מינימום 8 נרשמים" היה תנאי סביר להתחיל מ"ת ובימינו בהצלחה למצוא 5 -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2025, 17:41 PM
|
||
אני מתגעגעת לפורטל של 2014
בעיקר לשרשורים ומ"תים של אז, "מינימום 8 נרשמים" היה תנאי סביר להתחיל מ"ת ובימינו בהצלחה למצוא 5 -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2025, 19:42 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אישית בחיים שלי לא הבנתי משחקי תפקידים פה
לפחות ממה שראיתי זה נראה כל כך מגביל ולא כיף -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2025, 21:13 PM
|
||
אני בפורטל כבר, כמה? 5 שנים?
נרשמתי לכמה? 6, 7, מ"תים? רק שניים מהם יצאו לפועל ואפילו הם ננטשו לפני שהגיעו לפואנטה אבל אחד הדברים האהובים עליי בפורטל זה לבנות דמות, אז פשוט יש לי מלא דמויות מוכנות שלעולם לא ייתממשו -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2025, 22:14 PM
|
||
סיימתי לכתוב את הפרק השלישי בסיפור של המג׳יקל גירלס!!!
שזה ממש נהדר כי אני הכי מתרגש מפרק 6 וגם התחלתי להתרגש גם מפרק 5 כי הוא עומד להיות ככ מקסים >< אני ככ מקווה שעדיין ישאר מישהו שיקרא את זה עד שאסיים לכתוב :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2025, 22:48 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2025, 12:06 PM
|
||||
סיימ ושיהיה ברור, זאת לא אשמת אף אחד! אבל אני חושבת שיש פה קצת ביצה ותרנגולת - אין מ"תים, אז אנשים לא נכנסים לפורומ"ת כי הם רגילים שאין שם כלום, אז כשכן נפתח מ"ת אנשים לא כל כך מודעים לזה, אז המ"ת מת מאוד מהר (ולא תמיד יוצא לפועל), אז אנשים מתייאשים ואז אין מ"תים -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|||
|
|
|
פורסם ב: May 6 2025, 12:17 PM
|
||
כמו שאמרתי נראה לי שזאת בדיוק בבעיה במ״ת זה מאוד מקביל וזאת הסיבה שזה מת מהר
כאילו אולי אם זה לא היה כזה מקביל ומעצבן אז לא היה מגיע למצב שזה לא יוצא לפועל כמעט ואז אין מ״תים 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2025, 16:41 PM
|
||
או שפשוט יש אנשים שמ"תים זה כן בשבילם וכאלה שמ"תים זה לא בשבילם (כמו שפאנפיקים זה לא בשביל כולם)
ובגלל שיש כזה 5 אנשים פעילים על בסיס קבוע בפורטל אז אם צריך נגיד 4 נרשמים כדי להתחיל מ"ת, ויש שני אנשים שלא בקטע של מ"תים, אז אין את הכוח אדם כדי להתחיל מ"ת -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2025, 18:52 PM
|
||
לא ה5 אנשים פעילים זה רק עכשיו כי הפורטל החליט למות לכמה חודשים (ובנינו הוא עדיין די מת) לפני זה זה היה הרבה יותר
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2025, 19:02 PM
|
||
נכון
להרכיב דמות זה תהליך שלוקח הרבה זמן גם אחרי שסיימת לפעמים יש הערות או בקשות להאריך את הסעיף הזה והזה בזמן הזה המוטיבציה של מפעיל המת יורדת וכך גם המוטיבציה של המשתמשים שלוקח להם הרבה זמן להרכיב דמות לפעמים המת יוצא לפועל מאוחר יותר משהמפעיל שלו תכנן, וזה נופל על תקופת מבחנים או תקופה עמוסה, ואז המת נדחה ובסופו של דבר ננטש לפעמים יש השתתפות בהתחלה ואז אנשים מתחילים פחות ופחות להסתכל באשכול של המת ובסופו של דבר לא משתתפים ותוקעים את המת בדרך כזו או אחרת הפורמט של המת נכשל, שזה ממש מבאס -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2025, 19:27 PM
|
||
העובדה שלברייס פייפנברוק יש רק שני קולות ואז אדריאן נשמע כמו מאקוטו נאגי ופליקס נשמע כמו נאיגטו קומאדה בחיים לא תפסיק להצחיק אותי.
אני אהיה כנה אני חושב שאנשים שלא שיחקו דאנגאנרונפה מאבדים חצי מהחוויה של הדיבוב האנגלי של ליידיבאג. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2025, 23:15 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצאתי פאנפיק שגרם לי להבין דרארי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |