![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 7 2025, 01:52 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה? אני שנים מנסה להבין דרארי ולא מצליח, מה אני מפספס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 7 2025, 01:56 AM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כלום אין ממש שום דבר להבין בדרארי
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 7 2025, 03:21 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מוזר לחשוב על זה כשהם תלמידים (לדעתי) כי מאלפוי היה חרא של ילד וזה בלתי אפשרי להם להיות במערכת יחסים בלי שזה יהיה ooc, אבל כשהם מבוגרים (כמה שנים אחרי המלחמה?) אני חושב שיש שם פוטנציאל כלשהו - כקולגות במשרד הקסמים אולי, או בכל תרחיש אחר שבו הם יפגשו שוב אחרי שנים שבהן הם הספיקו להתפתח כדמויות יכולה להיות להם דינמיקה מאוד מצחיקה ברגע שמאלפוי יהיה פחות גזען והארי יהיה פחות... טוב... הארי. זה נשמע קשה לצאת עם מישהו שכל הזמן ינסה להקריב את עצמו בשבילך זה סתם הטייק שלי על זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 7 2025, 08:13 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי ואבוי לי תשרוף את זה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 7 2025, 11:07 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם חושבת ככה דרארי יכול לעבוד אבל כדי שזה יקרה בתקופת הלימודים חייבים לשנות כל כך הרבה דברים לגבי מאלפוי כדמות (וכן, גם הארי כדמות, אבל בעיקר לגבי מאלפוי) שזה כבר arguably לא מאלפוי ואז מה הטעם אבל פוסט-קאנון? שם הקסם קורה -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 7 2025, 13:06 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ששששש @רונית בדיוק! ניסחת את זה טוב ממני -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 7 2025, 14:35 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו איך פשוט חזרתי לליידיבאג אתמול חצי מהיום רק ראיתי ליידיבאג
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2025, 07:38 AM
|
||
אני בהלם שיש בעונה 6 של ליידיבאג פרקים טובים
ספציפית revelator אבל גם הפרק עם נתניאל ומארק -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2025, 08:19 AM
|
||||
העובדה שעכשיו הפרק של נייט ומארק זה הפרק עם הכי כאילו hits אני לא יודע איך קוראים לזה הכי הרבה דירוגים בגלל שבהתחלה הרבה אנשים בכוונה דירגו את זה 0 כי זה גיי אז נלחמו בהם ועכשיו זה עומד יל כמעט 10. כי זה גיי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 8 2025, 19:18 PM
|
||
אני בהלם שהייתה נשיקה בפרק El Toro של זוג שמעולם לא חשבתי שיעשו אותו קאנון במפורש
ואז הפרק של מארק ונתניאל וגם הפרק שבו אליה מגלה דברים גדולים בקיצור, עונה טובה???? -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: May 8 2025, 19:25 PM
|
||||
איזה זוג זה הפרק היחיד שלא ראיתי האמת הא בנינו לא אכפת לי יותר מהעלילה העונה החמישית היה הסוף המושלם ועכשיו אני לא רואה טעם אני פשוט ממשיך לראות עד שגם פליקס יהרס ואז אפסיק (פליקס בטוח יהרס כי הוא גיבור עכשיו והם בטח לא יעשו אותו אנטי הירו יותר יאק) -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 9 2025, 13:56 PM
|
||||
ספוילר (סמן מכאן) ג'וליקה ורוז התנשקו סוף ספוילר -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|||
|
|
|
פורסם ב: May 9 2025, 22:49 PM
|
||||
אה רגע לא ציפית לזה? וחשבתי שזה יהיה משהו מפתיע -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 10 2025, 13:49 PM
|
||
לא ציפיתי שזה יהיה מפורש
הדמויות האלה כל הזמן הביעו חיבה ברקע, והסיוט של אחת מהן מפרק 24 בעונה הקודמת שונה מגרסת התסריט (שדלף) לגרסה הסופית ששודרה באופן שאני חשבתי שנועד לשים פחות דגש על כמה אכפת לדמויות זו מזו באמת חשבתי שהסדרה פחדנית מכדי להודות בזה שהן זוג, כי הסדרה רצה מ-2015 (וכן אני צופה מאז 2015 אני זקנה) ועד עכשיו הם מאוד טשטשו (ולפעמים מחקו) עדויות לזוגיות של הדמויות -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: May 10 2025, 19:54 PM
|
||
כאילו אני די חושב שהם תמיד היו רק ברקע כי זה מה שהן, דמויות רקע
כנל על נייט ומארק. ובכל זאת הנה הפרק האחרון היה הדבר הכי גיי שכנראה נגע בערוץ דיסני אי פעם אז היי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |