![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 10 2025, 21:46 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדיסני יש נטייה מאוווווווווווווווד מעצבנת לרקוד על שתי החתונות בכל הנוגע לייצוג להט"בי
הם עושים מלא פעמים את הקטע הזה של "חודש גאווה שמח לדמויות הגאות האהובות שלנו!" וכל הדמויות בקולאז' הן, כזה, דמויות רקע, או דמויות שאם מצמצת ברגע הלא נכון אין לך דרך לדעת שהן להט"ביות, או גם וגם אז במשך המון זמן התחושה בפאנדום ליידיבאג - לפחות בפינה שלי - הייתה שהסדרה מנסה לקבל נקודות ייצוג על הזוג הזה בלי בעצם לתת להן להיות זוג. אז זה *באמת* מרגיש משמעותי שעכשיו הן זוג באופן מפורש -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 10 2025, 22:41 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ בדיוק
אני רק אומר שזה לא רק הן לא היה גם פרק שלם בעונה חמישית על זואי? תשכנעו אותי לכתוב בבקשה תודה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 10 2025, 23:59 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם תכתוב אני אתן לך אוכל טעים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 11 2025, 08:05 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכתוב אני רוצה לקרוא את הכתיבה שלך שוב >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 11 2025, 09:07 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון! לכתוב לכתוב צריך לכתוב! >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 11 2025, 09:07 AM
|
||||
נכון! לכתוב לכתוב צריך לכתוב! >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 11 2025, 10:24 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנקודה שלי היא שגם אם דמויות אחרות הן דמויות רקע באותה המידה, אם הן בזוגיות הטרוסקסואלית הם כן היו זוג מפורש (נגיד איוון ומיילין) וכן, זואי היא הדמות הלהט"בית הקאנונית הראשונה בסדרה - שזה בכנות מביך כי היא דמות שנכנסה בעונה 4 (והסדרה אמרה "יש לנו להט"ב" כל פעם על ידי להצביע על דמויות מעונה 1), וכאמור הפרק הזה הגיע אחרי כמעט עשור שהסדרה רצה, למרות שסדרות אנימציה מערביות אחרות כמו האגדה של קורה וסטיבן יוניברס עשו להט"ב קאנוני לפני שמירקיולס ליידיבאג עלתה לאוויר LOL קיצר לא יודעת מה קרה בחדר הכותבים בין עונה 5 לעונה 6 אבל אני בוחרת להאמין שמישהו בא ונתן להם זבנג בראש ועכשיו הם אשכרה יודעים לכתוב -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 11 2025, 11:53 AM
|
||||
ההבדל בין הסדרות זה שליידיבאג זה דיסני והשאר לא. דיסני בתור חברה לא אוהבים להטב. וכן יש את הcase של בית הינשוף אבל בואו גם לא נשכח שזאת הייתה סדרה שבוטלה ואני מרגיש שכל הרגעי להטב הכי גדולים היו אחרי כבר הביטול שדנה החליטה לעשות לדיסני דווקא כי היא במילא לא תכננה לעבוד איתם יותר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 11 2025, 18:29 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מת פה
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 11 2025, 19:21 PM
|
||
אוקיי מי רוצה לשמוע על הסיפור שאני כותב ><
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 11 2025, 23:28 PM
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת לשמוע על סיפורים ותראה מה זה, כתבתי שיר https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=43&t=176319 -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 12 2025, 06:54 AM
|
||||
אוי אני לא ממש טוב בשירים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 13 2025, 15:53 PM
|
||
|
מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואו שומם פה
כמו כן איבחנו אותי עם ADHD והרופא חושב שיש לי דיסלקציה כמעט בודאות אולי דיסגרפיה אתמול היה מלא הפתעות -------------------- :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2025, 16:08 PM
|
||
https://youtu.be/l7S3fTAZUgk?si=8qvkYYFRTiLkh6po
זה כזה שיר טוב. וממכר. מאוד ממכר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2025, 20:02 PM
|
||
|
מוגל |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |