![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 16:38 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אני אוהב את ג׳יימס מאריוט
כשטום רק עבר לברייטון הוא היה בן כאילו 17 וג׳יימס ממש הרגיש אבהי אליו כי לא היו לו שם חברים בכלל אז הוא היה מבלה איתו לפעמים ועוזר לו בדברים במיוחד כשכל שאר החברים שלו היו כאילו שותים וזה והוא היה קטין אז ג׳יימס שהוא צלול כבר כמה שנים היה הולך איתו וזה והוא חיכה ליום שבו יהיו לו חברים בגיל שלו והוא ידע שאז התפקיד שלו נגמר והוא יוכל לקחת צעד אחורה ויום אחד הם ישבו בפארק וטום ראה חבורה של ילדים בגילו ושאל את ג׳יימס אם כדאי לו ללכת איתם כזה וג׳יימס היה כזה כןכן לך עכשיו וטום כזה הלך ודיבר איתם ואז הם התחילו ללכת והוא כזה הסתובב ונופף לג׳יימס וג׳יימס היה כזה oh there he goes😃 😭😭😭😭❤️❤️❤️ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 17:57 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג׳יימס מאריוט הוא קיוטי פטוטי
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:10 PM
|
||
אני שונא כשאני עוקב אחרי מישהו שיש לו כאילו 5 עוקבים ומדבר על דברים שאני מדבר עליהם כדי שנהיה moots והוא לא עוקב אחריי בחזרה
אוקיי דיווה לא כי פשוט ככ מענין אותי מה שאתה מפרסם יופי לך שיהיה לנו עכשיו חברות חד צדדית --------------------
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:28 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריכים לדעת על ניתוחים שהוא עבר או מחלות שיש או היה לו או לקויות או פגיעות -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:31 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קרה לי יותר מדי עכשיו כשההייפ עליו ירד אני רוצה להודות שMonitoring זה שיר כ"כ טוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:33 PM
|
||
אוף באלי לעשות משו אבל אני לא יודעת מה
אולי אני אכתוב .. לא יודעת -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:38 PM
|
||||
וכאילו מה עכשיו אני פשוט מוריד ממך עוקב או מה זה קצת מביך --------------------
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:40 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום שלום
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:43 PM
|
||||
וואו שלום המון זמן לא דיברנו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:45 PM
|
||
אני פשוט אלך לצייר
מה יש לי עם לצייר לאחרונה? אולי אני אצייר תמונת מראה כן, יופי. -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:46 PM
|
||
אנשים לפני 2020 פשוט חיו בלי פולקלור? לא הבנתי
--------------------
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:46 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו קיילב אני לא מאמין! -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:48 PM
|
||||
לא ברור האמת מלא זמן לא יצא לי לשמוע שיר מפולקלור די נטשתי אותו מסכן האלבום האהוב עליי זה רפוטיישן -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:49 PM
|
||||
אני באמת לא מאמין לא ראיתי אותך כבר איזה 15 שנה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 18:50 PM
|
||||
האמת שאין לי מושג מה האלבום האהוב עליי אבל פולקלור בטופ 3 כנראה וגם נטשתי אותו אני אוהב את ttpd הוא מתחרה די חזק כשהוא רק יצא לא נורא אהבתי אותו אבל עכשיו הוא באמת אחד האהובים עליי באמת צריך יותר זמן כדי להיקשר אליו באמת אבל כשאתה נקשר אליו זה חזק --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |