![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 13 2025, 20:03 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנו"ד השנתי..
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2025, 21:12 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא באמת כזה הבדל כמו שנדמה לך ניקלודיאון אקטיבית חיבלו ב"אגדה של קורה" בעונה האחרונה (האחת שהיה בה להט"ב) וגם אחרי החבלה, שהורידה משמעותית את הקהל הצופה (במקום לשדר את העונה הם העלו פרקים באתר שלהם שהיה... לא וואו, בלשון המטעה), הם עדיין לא הרשו ליוצרים לעשות להט"ב יותר מפורש מזה שקורה ואסאמי החזיקו ידיים לשתי שניות "סטיבן יוניברס" כנראה הייתה אמורה להיות בת 6 או 7 עונות, אם לשפוט לפי כמה העלילה מתקדמת בקצב לא הגיוני בחמישה פרקים האחרונים. הסיבה שכל כך הרבה נכנס בחמישה פרקים האחרונים זה שבפרק השישי מהסוף רובי וספיר, זוג לסבי, התחתנו. שזה בול כמו מה שקרה ל"בית הינשוף" אבל אם "בית הינשוף" הייתה מקבלת רק פרק ספיישל אחד באורך כמעט שעה כדי לסגור את כל העלילה שהייתה אמורה להיות עונה 3, במקום שלושה, וגם לא היו נותנים להם הפסקה באמצע עונה 2 כדי להכניס נקודות עלילה קריטיות מוקדם יותר אחרי שהסתכלו על התסריט קדימה ואמרו להם שהם בעונש על זה שיש לסביות. קיצר דיסני הם חארות ונבלות אבל הם ממש לא היחידים. מהלכים כאלה של *כמה* ערוצים שתמכו בסדרות אנימציה מקוריות הם הסיבה שבמשך שנים נטפליקס נחשבה מפלט של אנימציה להט"בית (ואז הם התחילו לבטל סדרות להט"ביות אחרי עונה...) וגם אחת הסיבות שלמרות המון כשלים שלהם לאורך השנים, מעריצים התגייסו למען Rooster Teeth כשהם נסגרו - זה היה סטודיו אנימציה לא גדול וההנהלה תפקדה כמו דביבון שיכור, אבל הם היו סטודיו עצמאי והם נתנו ליוצרים שלהם יד חופשית, אז סדרות כמו RWBY יכלו להציג מלא דמויות מכל הקשת הלהט"בית בלי לפחד ש"יענישו" אותם על זה (באופן לא מפתיע, כשהסטודיו קרס בגלל ניהול לקוי RWBY נרכשה כמעט מיד על ידי ויז מדיה, החברה שלפני עשור בערך אמרה "נכון סיילור מון הייתה סדרה מהפכנית בייצוג הלהט"בי שלה בשנות התשעים ואז צונזרה בדיבוב לאנגלית שהפך את בנות הזוג לבנות דודות? בואו נעשה דיבוב מחודש באנגלית לכל הסדרה שאשכרה שומר את הלהט"ביות קיימות". ויז מידה אהוביי) -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 13 2025, 23:25 PM
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 15 2025, 13:55 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאהוב את הוגו לא היה בבינגו קארד שלי השנה
… טוב זה כן אבל עדיין -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 15 2025, 14:31 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. אני רוצה לשים עליו טבעת (לא שם) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 15 2025, 16:17 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל הטבעת שאתה מנסה להשיג זה- -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 15 2025, 19:36 PM
|
||||
טבעת. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 15 2025, 20:23 PM
|
||
לא יודעת מי זה הוגו אבל שמחה בשמחתכם
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: May 15 2025, 22:40 PM
|
||||
המממ רונית - הוגו ולאד! הוא דמות ממשחק >< השיר ששלחתי קודם זה השיר שלו :0 הוא מכוער אבל הוא דווקא נהדר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 16 2025, 13:54 PM
|
||
הוא לא מכוער
הוא פשוט לא מושך אוקיי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 16 2025, 15:29 PM
|
||||
אוקיי כן הפרצוף שלו חמוד אני עדיין סאלטי על הכתפיים אבל. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 17 2025, 20:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה רק אני או שהפורטל מהיר?
עריכה: בעצם לא -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 17 2025, 21:02 PM
|
||
אף אחד:
וריאן: השם שלו מוטבע על השמש. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 18 2025, 10:42 AM
|
||
מקום שני ומהמם באירוויזיון 🥳
אוסטריה נבחרה לפתוח את הארנק לשנה הבאה -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
|
|
|
|
פורסם ב: May 19 2025, 07:00 AM
|
||
וואו היה לי חלום ככ מוזר אבל ככ טוב
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |