![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 19 2025, 09:13 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה בחלום?
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 19 2025, 09:19 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכחתי האמת
אופסי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 19 2025, 14:12 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו טוב
העיקר שנהנית? -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 19 2025, 18:51 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן 3:
החלומות שלי נהדרים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 19 2025, 21:39 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, שלשום המנחה עם התלבושות האיומות באירוויזיון אמרה דבר ממש מעצבן שעוד לא עזב לי את הראש אז אני אתלונן
אז אמרו שיש דיסקים של האירוויזיון, וכשהראו את הדיסקים, היא אמרה משהו על איך שזה עתיק וישן וצחקה על זה שאנשים בדור שלי לא מכירים את זה דייייי אני גדלתי על דיסקים, אוקיי?! אני נולדתי יחסית בשנים האחרונות של הדור שלי, ואני גדלתי על דיסקים למחשב הנייח שלי היה קונן דיסקים והייתי כל הזמן מכניסה אליו דיסקים כדי לשחק במשחקי מחשב. לאמא שלי היה אוסף שירים שהיא צרבה בדיסק ככה שכל פעם שנסענו באוטו שלה, שמנו את הדיסק בקונן דיסקים של המכונית. ראיתי סרטים שהיו בדיסקים. חוויתי את הדבר הנורא הזה של דיסק שרוט, ככה שכל פעם שהפעלתי את הדיסק, הסרט או השיר או הוואטאבר היה נתקע ומתעוות עד שהניגון עבר את האזור של השריטה. אני יודעת מה זה דיסקים תפסיקו להוציא אותי ואת הדור שלי כבורים שמסתכלים על טכנולוגיה ישנה כאילו היא מעידן היורה כשליטרלי חווינו אותה בעצמנו. אתם מדברים איתי על דיסקים? יש לי חברות שיש להן פטיפון ובימי הולדת שלהן אני קונה להן תקליטים! וזה אפילו לא היה בזמן שלנו. סתם דבר שטותי שתמיד מצליח להרגיז אותי זה אנשים שנולדו בדור מעליי ומסתכלים על הדור שלי וחושבים "אחח הם לא יודעים כלום מהחיים שלהם". -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 19 2025, 23:16 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי ההתייחסות לא הייתה לדור שלך אלא לדור צעיר יותר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 20 2025, 07:41 AM
|
||||
כן זה נשמע הגיוני יותר אין כזה דבר יותר דיסקים אחרי הכל. אני רציתי לשאול את קיילב היום משהו ופשוט נרדמתי לפני שכתבתי לו וחלמתי שאני שואל אותו ומה שהוא ענה לי בחלום זה ליטרלי מה שהוא ענה לי במציאות מה קורה כאן. מילה למילה. זה היה רק שתי מילים אבל עדיין. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 20 2025, 11:55 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
התחילו שלשום שיפוצים בבית שחולק איתנו קיר כי מתחלפים הדיירים לא יכולתם לחכות שבוע? נשבעת שבחרו את הזמן הכי גרוע, ביום חמישי יש לי בגרות בביולוגיה עיונית, אני לא יודעת איך אפשר ללמוד ככה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 20 2025, 12:18 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו מדברים יותר מדי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 20 2025, 12:46 PM
|
||||
זה באמת היה פשוט כל כך מוזר. יש לנו חיבור מוחי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 20 2025, 12:47 PM
|
||||
או אולי אני ממש צפוי 3: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 20 2025, 12:48 PM
|
||
אני מעדיף את המוח המשותף כי כשהתעוררתי שאלתי את עצמי למה חשבצי שתענה ככה
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 20 2025, 12:49 PM
|
||
המוח המשותף זה גם מגניב יותר
פעם קבענו שאנחנו שיבוט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 20 2025, 12:49 PM
|
||
נכון.
אנחנו חושבים על אותו הדבר בדיוק -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 20 2025, 12:51 PM
|
||
או שאנחנו חושבים לגמרי ההפך
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |