![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (111) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 14:37 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיילב הארומאסה הוא כזה הארו קודד זה לא מצחיק יותר -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 14:54 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי איזה מישהו בטוויטר אומר שאנחנו חייבים להפסיק לשפפ אנשים שהם לא קאנון😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 15:07 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמעט כאילו זה הקטע של פאנדום😮😮 בכל מקרהההההה הכל בפרופורציות כמובן וברמה האישית ממש לא אכפת לי מה אתם משפפים אבל אני חייבת לומר שזה קצת מאבד את הפואנטה בעיניי כשמשפפים דמויות שאין שום סיכוי בעולם הקאנוני שהן יהיו באמת או משנים לגמרי את האישיות ברור שחלק מהקטע של פאנדום זה לא להיצמד לגמרי לקאנון ולא הכל צריך להיות 100% הגיוני אבל אני רואה יותר מדי שיפים שהם פשוט דמויות מקוריות שבמקרה נראות כמו הדמויות הקאנוניות אהמ הפאנדום של המאראדרס בשנה+- האחרונה אהמ גגולוס -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 15:21 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נפצעתי מקוביית שוקולד וירד לי דם
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 15:22 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסתכלתי על הקוביית שוקולד שאני אוכלת כאילו זה באשמתה ואז קלטתי מה אני עושה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 15:24 PM
|
||||
בתיאבון --------------------
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:01 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהמ רג ואמברידג' -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:09 PM
|
||||
זה אבל קראקשיפ לא -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:12 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מאוהבת בבקבוק חם
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:17 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש אשמח לדעת איך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:17 PM
|
||||
לא זה ריירפייר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:19 PM
|
||||
אה באמת אוקיי כאילו אל תאכלו אותי אבל אם מתעלמים מאיך שאמברידג נראית בסרטים ויוצאים מנקודת הנחה שהיא תאורטית יכולה להיות בגיל של רגולוס ושהפאנון עשה לו דמות של איזה טווינק או משהו זה שיפ יותר הגיוני מגגולוס -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:25 PM
|
||||
כן אם מתעלמים גם מהעובדה שאבא שלה מנקה שירותים במינסטרי ושיש לה אח סקיב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:26 PM
|
||||
אה מהההה סליחה לוקחת חזרה לא ידעתי את זה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:27 PM
|
||||
למאווו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |