![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 100 101 [102] 103 104 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 19:27 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה יכול לכתוב לי קטע פלאף חמוד כמו האחד של המרשמלו
כי קראתי אותו לא מזמן ומאז לא מצאתי עוד קטעים של חמודים שגרמו לי להרגיש נחמד בלב :( -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 19:45 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארנבוגו נו״ד!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 21:48 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל זה היה ממש נחמד לקרוא את זה! אני שמח שאתה עדיין אוהב את הקטע בכיף הייתי כותב אבל קצת שכחתי איך כותבים פלאף חמוד TT כל מה שאני מצליח לכתוב לאחרונה זה על דרמה קווין ענק שהופך כל דבר פצפון לבעיה ענקית שהוא מפתח משברים מוסריים בעקבותיה, ולא נראה לי שזה בדיוק מה שחיפשת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 22:01 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מדבר על מישהו ספציפי או שכולם הם דרמה קווין ענק? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 22:55 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם ינעלו פה הפורטל יתפוצץ או משהו?
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:06 PM
|
||||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יש לי טעם להיות גם מארודרס פאן אם אני לא סובלת וולפסטאר וחושבת שזה רעיון גרוע? אגב גם קראתי קצת מATYD ואני באמת לא מוצאת אותו כפאנפיק טוב בלי קשר -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:19 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מממ דעה אמיתית שלי - לא ממש הפאנדום מבוסס על השיפ הכי נורמלי והגיוני שם (וולפסטאר) ושאר השיפים די הזויים (ואיכשהו ממש מתאימים) וחלק מהם התחילו כבדיחה אם את לא אוהבת וולפסטאר, אז אני לא חושבת שתאהבי את שאר השיפים ורוב הפאנדום זה שיפים והאמת שאני מסכימה בקשר לatyd, לא עשו אף דמות שם אפילו קצת דומה למקור והמערכת יחסים של וולפסטאר lowkey רעילה אבל זה כן הביג באנג של הפאנדום אז כבודו במקומו מונח -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:22 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג האם מדברים על המאראדרס
-------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:23 PM
|
||
היי נעמי מה נשמע
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:24 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייי
אני צריכה לישון יש לי שעת אפס מחר אבל ראיתי את מילת הקסם וולפסטאר מוזכרת פה -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:25 PM
|
||
ארנבוגו נו״ד!
בשביל מה קיילב ואני השקענו ככ אם אין עדיין ארנבוגו נו״ד :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
חחחח יפה
אבל ברצינות לכי לישון, לא בריא -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
לא הכל בסדר🙏 מה שלומךך
-------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:27 PM
|
||||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כן אני רואה בטיקטוק את כל הקטע של השיפים כאילו בהתחלה לא הבנתי אפילו מה הקטע עם ג'יימס ורגולוס זה באמת נשמע כמו בדיחה ואני לא אתפלא אם זה התחיל ככה לא קשור ללא אוהבת וולפסטאר - אני פשוט אדם שאוהב להיצמד לקאנון וגם רואים את זה בפאנפיקים שכתבתי ו-וולפסטאר לדעתי לפחות אחד הלא הגיוניים שמעתי מלא תיאוריות וניסיתי לתת לזה באמת צ'אנס אבל אני רואה בשיפ הזה גילוי עריות גם כולם הופכים את סיריוס למאוד נשי כאילו סיריוס קאנון אי פעם בכלל יכול להיות כזה אני חושבת שatyd פשוט נכתב בתקופה הנכונה והתפרסם בזמן הנכון - כל תקופת הקורונה והסגרים אנשים חיפשו מה לעשות וזה פשוט התפוצץ אז. כבוד ליוצרת שיצרה עולם שלם ושהתמידה והכל אבל לא התחברתי. גם עד לא מזמן בעיניי פאנפיקים היו חילול הקודש כאילו כנראה שקראתי את הגרועים ביותר כדי לסלוד מהם אבל בתקופה האחרונה אני מאוד מעריכה כמה -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:27 PM
|
||||
אני סבבה מחר יש לי בגרות בביולוגיה אז בלחץ אבל בעיקרון עוד שנייה מסיימת תיכון ואז זה ברוך שפטרנו מה איתך? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 100 101 [102] 103 104 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |