![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 101 102 [103] 104 105 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:28 PM
|
||||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כן מותק קראתי את התרגום שלך של ATYD ועוד כמה פרקים שהGPT תרגם לי עד שנשברתי לא היה לי כח להמשיך -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:29 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן רציתי להתלונן קודם
אם אתם תוהים לעצמכם איך יש לסופרת של שומרת הערים ככ הרבה רעיונות לכל כך הרבה ספרים - אין לה. מאז הספר השני בערך זה הכל אותו הדבר. אני באמת חושב שיש גבול לכמה פעמים אפשר לגלות שאמא של קיף פסיכופתית ועדיין להגיב כאילו שמעת על זה עכשיו בפעם הראשונה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:30 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק רציתי להגיד שatyd נכתב באיזור 2017-2018 אז זה לא ממש מדויק😭 אבל סליחה זה קטנוני קצת לול בכל מקרה אני ממש מבינה בתור מישהי שוולפסטאר זה השיפ האהוב עליה אבל הפאנדום של המאראדרס יכול להיות קצת מוגזם מבחינת חוסר ההיצמדות לקאנון, גם בשבילע זה כבר קיצוני האמת @אלכס אמג בהצלחה בבגרות!!!! המורה שלי לכימיה כתבה עכשיו שאין שעת אפס🤩🤩 אלוהים שומע את התפילות שלי איזה קרייזי זה לסיים בית ספר די לפחות יא נגמרת תכף אמן -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:31 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארנבוגו נו״ד!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:33 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי איזה נחמד שמישהו קרא למרות שמרגיש לי שהתרגום לא משהו זה כבר די ממזמן אבל קצת בא לי לחזור לזה אבל atyd זה באמת פאנפיק שאת צריכה מלא מוטיבציה כדי לקרוא כאילו הסלואו ברן באמת מוגזם אז אם את לא ממששש רוצה את זה את לא תשרדי😭 -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח אני מתה, כן, בדיוק על השיפ הזה דיברתי שהתחיל כבדיחה ועכשיו הוא בין השיפים שהכי כותבים עליהם פיקים וגם הפיקים הכי טובים בCrimson Rivers הם שיפ ראשי ביחד עם וולפסטאר אם לא עובר בגרון, אל תתאמצי. יש מלא פאנדומים שיש להם שיפים שאני באמת חושבת "הם נטו משפפים אותם בשביל גייז". אני כן אוהבת בכל ליבי את וולפסטאר, ואני גם מבינה למה אנשים לא אוהבים או מבינים אותם. חוץ מזה שהפאנדום הזה זה נטו דיכאון אחד גדול, כל הפאנפיקים ייגרמו לך לבכות, לא נורמלי. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
רגע שמת כתיבה של מישהו אחר בצ׳אט gpt? אני לא מאמין. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:34 PM
|
||||
|
אני יודעת שהוא נגמר ב-2018 אבל הוא לא התפרסם במדדים שלו והפך להיות התנך של הפאנון עד 2020 לפחות בדבר אחד המארארדס נצמדים וזה שלא ראיתי שמשפפים את פיטר -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
וואי אני כזאת הייטרית של גגולוס
זה שיפ מזעזע אני חושבת שכשהתחלנו לקחת אותו ברצינות רשמית איבדנו כל קשר לקאנון -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
נשבעת שזה תמיד המורות לכימיה עם השעות אפס חחח איזה כיףף -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:35 PM
|
||||
|
לקחת טקסט באנגלית ולתרגם בעברית? איך אתם עושים שיעורי בית? -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:36 PM
|
||||
תעשי את זה עם גוגל טרנסלייט אל תאכילי כתיבה של מישהו אחר בלי לשאול אותו קודם לAI שאחר כך גונב ממנו. אני מצטער זה גרם לי להרגיש כל כך רע עכשיו אני באמת חשבתי לעצמי לפני כמה זמן שזה ממש מפחיד לפרסם עכשיו דברים בדיוק בגלל אנשים כאלו והנה ההוכחה שאני צודק. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:36 PM
|
||||||
בטח שמשפפים לא משהו שאני משפפת אבל יש שיפים
לאאא אבל כל הפאנפיקים שלהם מושלמיםםםם -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:37 PM
|
||
ארנבוגו נו״ד.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:38 PM
|
||||
|
דווקא התרגום שלך לדעתי היה מעולה אני ניסיתי לקרוא אותו באנגלית אבל זה דרש ממני יותר מדי אנרגיה האנגלית שלי 5 יחל אבל 5 יחל של ישראל אפילו השארתי לך תגובה כי אני נוטה להגיב על כל פאנפיק שאני קוראת מתוך הערכה גם אם סתם תרגמת זה לא קשור אגב לסלואו ברן אני לא התחברתי לכתיבה שלו בכלל והכי באתי בקטע טוב כי אני מעריצה של דיוויד בואי -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 101 102 [103] 104 105 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |