![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 102 103 [104] 105 106 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:38 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלי צחוק אבל, הכי מגיע לכם לבחור את השם של הנוד הבא עם החפירה שעשיתם בצהריים -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:39 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן בגלל זה אני חופר עם השם הזה עכשיו כי אני מפחד שהנהלותי יבוא ויפספס את זה ארנבוגו נו״ד >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:39 PM
|
||||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אמאלה זה בול מה שחשבתי אגב גם ראיתי שמשפפים את רמוס וסוורוס נראהלי עדיין לא הגענו לשיא למה אגב כולם גאים? כאילו אני יכולה להבין את וולפסטאר איכשהו אבל ג'יימס? אמא מעייף -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:40 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מישהו רוצה לשמוע אולי על מונו אייס? 3:
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:40 PM
|
||||
לקרוא פיקים זה מה שעשה לי את האנגלית נטו מזה למדתי קרוא וכתוב באנגלית ומשירים ותכניות טלוויזיה למדתי הבנת הנשמע -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:41 PM
|
||||
|
אה רגע התכוונת לזה ברצינות? חשבתי שאתה צוחק ולא, הAI לא יכול להשתמש בצ'אט של מישהו אחר כמקור כלשהו או "לגנוב" ממנו יצירה -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:41 PM
|
||||
וואי בכיתה ז לא הבנתי אנגלית כאילו בכלל הייתי צריך לקרוא ספרים עם תרגום מובנה וגם אז לא הבנתי כמעט כלום, אבל אז הייתה לי את ההבנה הזאת שאם אני רוצה לקרוא ספרים שאני אוהב והכי חשוב לשחק משחקים טובים אני צריך לדעת אנגלית אז בתחילת כיתה ט כבר סיימתי ספר שלם של 500 עמודים והבנתי 90 אחוז ממנו בחודש אחד. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:42 PM
|
||||
|
אני אנגלית למדתי מהביטלס לא חושבת שהייתי מחזיקה שבועיים בלונדון לבד בלעדיהם אבל אין ספק שקריאה היא מה שמחדדת את האנגלית זה ככה בכל השפות בשביל לחדד את האנגלית שלי עכשיו אני התחלתי לקרוא את הסדרה באנגלית בפעם הראשונה ואני בלי קשר מאז הצבא לא מפסיקה לשמוע בלופים את האודיו בוק -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:42 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא כאן אני לא איתך אני כן בעד לעשות את כולם הומואים כמה שיותר יותר טוב אבל אני כן חושבת שגם פאנדום כמו המאראדרס שהוא לא לגמרי בקאנון צריך להישאר מחובר במידה מסוימת ליצירה המקורית כי אחרת זה פשוט משהו חדש ומקורי שזה גם מגניב אבל אל תקראו לזה המאראדרס חוץ מזה שאיכשהו תמיד כשאנחנו "עושים את כולם הומואים" זה כדי להתרכז יותר בגברים? כי לא עושים את אותו דבר לדמויות הנשיות אז זה כבר לא בקטע של ייצוג אלא סתם להתעלם מנשים -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:43 PM
|
||||
משפפים את כולם עם כולם אבל שיפים כמו זה ממש בקטנה בקושי משפפים את סוורוס עם דמויות אחרות -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:44 PM
|
||||
תקני אותי אם אני טועה אבל חלק מהדברים שאפשר לעשות עם AI זה לתקן אותו בזמן הצ׳אט. מכאן משתמע שהוא כן לומד מהצ׳אט שלך. בכללי להכניס כל יצירה של מישהו אחר לAI מרגיש לי כל כך מגעיל ופשוט מפחיד בטירוף יש גוגל טרנסלייט למה לא להשתמש בזה אם את כל כך חייבת שמשהו יתרגם לך. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:45 PM
|
||||
|
כבר נתקלתי במאראדרס פאן שונאי נשים כמות ההייט שראיתי על לילי הייתה לי ממש מוזרה אגב הפאנון הזה זה עולם אחר ושונה ממש מעולם הארי פוטר אני אפילו לא רואה ביניהם קשר חוץ מזה שיש להם את אותם השמות והעלילה בהווגורטס -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:45 PM
|
||||||
אבל במאראדרס יש מלא שיפים wlw כל הפנדלילי, דורלין, מרילילי, כו
אוו איזו סדרה? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:46 PM
|
||
ארנבוגו נו״ד!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:46 PM
|
||||
|
אפשר לתקן אבל מה שאני כותבת לו לא משפיע על מה שהוא יכתוב לך אבל גוגל טרנסלייט עובד על אותו משקל של AI רק בגרסה הרבה םחות מתקדמת -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 102 103 [104] 105 106 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |