![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 104 105 [106] 107 108 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:54 PM
|
||||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
גם הבנתי שמתחילים למכור ממש פאנפיקים כספרים באינטרנט כאילו אני יודעת היוצרת של ATYD ביקשה שלא אבל מתי תבוא איזה תביעה שתרגיע את המצב איזה שיפ נגיד נשמע לך מעניין מפאנדום? כאילו לדעתי תמיד סיריוס בכלל בקטע של ג'יימס -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:55 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ברור אבל זה עדיין מעצבן כי אני ממש אקטיבית נמנעת מכל שימוש בai רק כדי שגוגל ידחוף לי את זה -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:55 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני יודע אבל את לא עושה כלום כל עוד את לא מתייחסת למה שכתוב שם את לא עשית שום דבר רע -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:57 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
* מהנהנת ומסתכלת על הספרים של atyd שנמצאים על המדף לידי * סתם אבל זה לא אותו דבר כי קניתי מאתר שאפשר להדפיס בו ספרים בהזמנה אישית אם מישהו אשכרה ימכור את הספר זה באמת יהיה מוזר וואי זה נגיד באמת גילוי עריות בעיניי הם אחים לא מאותם הורים בשבילי אני יכולה אולייי לראות את זה בתור איזשהי התנסות שלהם או קראש ילדותי כזה אבל לא משהו אמיתי -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:57 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארנבוגו נו״ד!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 21 2025, 23:59 PM
|
||||
כאילו הסיבה העיקרית שאני מאוד נמנעת מזה זה בגלל הפגיעה בסביבה ואת זה זה לא משנה גם עצם הרעיון של בינה מלאכותית די מחליא אותי ואני שונאת כמעט כל שימוש של זה אבל בקטע הזה זה באמת לא ככ משנה אם אני מתעלמת מזה -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
|
ככה בדיוק אני רואה וולפסטאר המארדראס אחים בעיניי כן גם פיטר שהוא הכבשה השחורה של המשפחה אני גם יכולה למצוא מלא תיאוריות למה זה מתאים ולמה זה ממש הגיוני כמו העובדה שסיריוס עבר לגור אצל ג'יימס -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
כן גם אני שונא AI מאותה סיבה ונמנע להשתמש בזה אבל כשאין מה לעשות צריך פשוט לקבל את זה לא להאשים את עצמך או להרגיש רע -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:00 AM
|
||
|
אני בעיקרון בעבודה ואני שוקלת ללכת לישון באוטו לאיזה שעה וחצי
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:01 AM
|
||
וואי שכחתי שנחמד כשהנוד פעיל
לילה טוב!! אמנם בוטל שיעור אחד אבל עדיין יש שלושה שיעורי כימיה לקום אליהם😓 אמאלה מה את עושה בעבודה עכשיו -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:02 AM
|
||
אתם יודעים זה לא ממש קשור למה שאתם מדברים זה פשוט הזכיר לי
אז הדמויות של קיילב ושלי אנחנו פשוט לקחנו שמות ועיצוב ממשחקים של הויו ושמנו עליהם סיפור ואופי משלנו לא חשוב בצורה מאוד מצחיקה כמעט כל מי שאחים אצלנו הם בין השיפים הכי פופולרים במשחקים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:02 AM
|
||
|
אני גם נמנעתי מAI אבל בתור מנהלת סושיאל ויוצרת תוכן אני יכולה להגיד שהדבר הזה פשוט מנוע שחוסך זמן והמון כסף ומבחינתי כשגיליתי לפני חצי שנה את הGPT זה היה לייף צ'יינצ'ר
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:04 AM
|
||||
אני חייב להגיד שזה בדיוק מה שמדאיג אותי בAI שחברות נגיד מסתכלות על זה ורואות בזה חיסכון של זמן וכסף. למה לשכור ציירים אם הם יכולים לשים משפט אחד בAI שאחר כך גונב יצירות של אנשים שלא יכולים יותר לעבוד בגלל הדבר הזה והם מקבלים בדיוק אותה תוצאה. זה מה שמפריע לי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:05 AM
|
||||
|
כן אני לא רגילה לראות פה הודעות אני עובדת בנתבג אבל בעיקרון כל עבודה שאי פעם עבדתי בה כולל בעירייה הייתה משמרות -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:05 AM
|
||
ארנבוגו נו״ד!
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 104 105 [106] 107 108 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |