![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 105 106 [107] 108 109 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:05 AM
|
||||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת בחיים לא ביקשתי ממנו שיצייר לי תמונה או ציור אלא יפיק לי דאתא ומידע -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:06 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא דיברתי עלייך דיברתי למה אני שונא AI למה זה מפחיד אותי ולמה לא מאכילים אותו יצירות של אנשים אחרים בלי לבקש רשות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:11 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וולט אגב יו מדברים פה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:12 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ידעתי. פשוט ידעתי גם שכתבת לוליו לא מזמן אז תהיתי אם לוקה לא מספר לי משהו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:14 AM
|
||||
אני לא חושב שהם אי פעם יוכלו או ירצו לצאת אפילו בau בלי שום קשר לקאנון, אבל אני כן יכול לדמיין משהו חד צדדי מהצד של רגולוס שמתפתח בעקבות קנאה בקשר של ג'יימס עם סיריוס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:15 AM
|
||
איפה ההנהלותים כשצריך אותם למחוק את הספאם בשרשור שלי ולפתוח את ארנבוגו נו״ד >:(
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:20 AM
|
||||
והיחידים שלא משפפים זה כי השמות לא מאותו פאנדום אני לא מבין כולם נעלמו כשבאתי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:24 AM
|
||||
הם נעלמו לפני שבאת אל תדאג רגע אני אעשה רשימה קדימה לוקה וגאמינג הם לא אחים ולא מאותו משחק אבל תהיה בטוח שאם הם היו היו משפפים אותם. מה שמזכיר לי ראיתי שיפ ארט של לוקה רייזלי ולייטר ורציתי למצוא אקונומיקה לעיניים. רובין ואליו זה רק עניין של זמן אני מניח. הארוסת׳. פורינה וקלורנד אוונטורין וטופאז (הלוואי שזה היה השיפ הכי פופולרי שלו) והכי גרוע: ליני ולינט. אוקיי לא צחקתי אחד מהם ופרמינט יותר הגיוני. רגע ליני ורייזלי! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:28 AM
|
||||
לוקה וגאמינג אחים בלב שלהם ...לוקה, רייזלי ולייטר? באמת? זו סתם פטישיזציה לאגרוף אני מקווה שאליו יהיה ילד אני לא מבין מה אנשים מוצאים באוונטורין וריישיו. כלומר, אני מבין, אבל זה לא קוסם לי במיוחד. טופאז מצחיקה יותר. אנשים משפפים אותם עם פרמינט על תדאג אני יכול להיות כנה על משהו רגע? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:30 AM
|
||||
כן זה לגמרי מה שזה היה אני אפילו לא אגיד לך את התנוחה שהם היו בה אבל אני יכול להבטיח שלוקה לא היה שמח להיות שם. אוי בבקשה שאליו יהיה ילד בבקשה בבקשה למרות שבשלב הזה אני יותר מבקש שאליו יהיה. כן אוונטורין וטופאז זאת דינמיקה מדהימה בנתיים אוונטורין וריישיו מסתכם במשפט אחד doctor you’re huge! וזה כל מה שיש בשיפ הזה. כן אני אמרתי שהגיוני יותר שהשיפים עם פרמינט פופולרים יותר משל ליני ולינט אוקיי ואז אני כנה אחרייך. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:33 AM
|
||||
אלוהים ישמור. אני קצת סקרן אבל לא. זה יתגשם אם נאמין בזה מספיק! ושכחת את הדמיון שלהם לאלהאיתם וקאבה. ואת העובדה שהם גיי. השיפ באמת רק משלושת הדברים האלה. לא יודע אם פופולרי יותר tbh אוקיי אל תשפוט אותי אבל אני אוהב ליני ורייזלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:34 AM
|
||||
אני לא בטוח אם אני זוכר את זה נכון זה פשוט היה כל כך הרבה טראומה בהיתי בזה לאיזה כמה שניות להבין מה אני רואה ואז יצאתי וניסיתי למחוק את הזיכרון. כן! בנתיים אוונטורין וטופאז ככ מצחיקים אני אוהב אותם 3: אוי לי. אה כן אמרת לי פעם! כן זה לא כזה נורא -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:36 AM
|
||||
אני מצטער שהעליתי מחדש את הזיכרון הזה במוח שלך. לא לא! פעם אהבתי אותם קצת ועכשיו אני מאוד אוהב אותם. יש הבדל קדימה תהיה כנה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:37 AM
|
||||
כן כן זה בסדר זה שיפ טוב אפילו לא לא רע אוקיי אני קצת מתגעגע לתקופה שבה עדיין חשבו שליני ולינט עומדים להיות זוג ולא תאומים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 00:38 AM
|
||||
יש אני לא הייתי בתקופה הזו רז אני לא יכול להבין אבל זה לא נשמע גרוע במיוחד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 105 106 [107] 108 109 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |