![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 19:01 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד אהבתי אוזניים
אפרכסות זה כזאת פיסת עור וסחוס מעניינת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 19:01 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לשמוע אלבומים מההתחלה ועד הסוף>>
את ttpd עם האנתולוגיה שמעתי כל הדרך רק איזה חמש פעמים אבל בלעדיה מלאאא אבל בתקליט -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 19:02 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע נעמה????? קרייזי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 19:03 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןן אני עוד תקוע פה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 19:03 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אמאלה פעם היינו מדברים כל כך הרבה יואו יעל פהההה יעל היי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 19:04 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השרשור בעיקר 3: מה איתך? D: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 19:05 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתי לעשות את זה לא מזמן כי איתיחר אמר לי לנסות וזה נורא נחמד תנסה מזכיר את evergreen כי ספוטיפיי הזכיר לי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 19:06 PM
|
||||
אמת יש לך משהו מעניין לספר? @וריאן אתה בעיקר 3: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה עצוב זה שאני שומעת as good as dead באנגלית בספוטיפיי?
זה ספר ולא תרגמו אותו לאנגלית ובלי קשר אינלי איך להשיג אותו וגם לא יסכימו לקנות לי כי זה לא ממש אמור להיות ספר לגיל שלי (זה הספר השלישי של המדריך לרצח לילדות טובות) -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייי מה קורה איך היה המבחן בספרות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי ואבוי לי הייתי צריך לחשוב על זה קודם :< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למישהו במקרה יש אתר פיראטי כל כך טוב עד שאני אוכל למצוא בו את הגרסא מ2011 של all my sons כי יש לי בגרות מחרתיים וזה לא נמצא בשום מקום
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההודעה הכי לא רנדומלית שראיתי -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Help I'm Still at the restaurant --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 19:07 PM
|
||||
לא ואז לא יהיה לי מה לומר בתגובה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |