![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 20:37 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא איזה כיף מה קרה אני בסדר!! יש לי שלושה דברים שונים ללמוד אליהם ואין לי כוח אז אני מתפשרת על לא לעשות כלום -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 20:37 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל טוב באמת בתכלס זה רק כמה זמן של לחץ ואז זהו ואני גם מכירה את הצוות ומי שתבחן אותי זאת המנהלת הקרצייה שלי קיצר לא נורא -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 20:38 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה! D: לי יש רופא שיניים ביום ראשון :< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 20:39 PM
|
||||
בהצלחהה לי יש רופא שיניים מחר -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 20:40 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יודעת התראיינתי לאולפנה ונראה לי לא התקבלתי אליה את בטוח תתקבלי אם תרצי אין שאלה אני נראה לי פשוט גיי מדי בשביל אולפנה עם תנאי קבלה אבל שכחתי מזה לגמריי זה העניין אמא שלי הזכירה לי לפני כמה זמן שהתראיינתי אליה והכחשתי איזה חמש דקות עד שנזכרתי איזה אולפנה גרועה באמת אני באולפנה עירונית כרגע ואני מסתכל על הזאת השניה ובוכה האולפנה שתתקבלי אליה היא האולפנה הכי טובה בשבילך רק מזכיר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך לעבור ידנית על כל מי שלא באלי לקבל ממנו התראה ולעשות שזה לא ישלח לי? @נעמי הגשתי ציורים שלי לתערוכה של הבית ספר! זה גרם לי להרגיש ממש נחמד והמורה שלי תמכה בי מאוד זה המצב המצוי שלי רוב הזמן אז מזדהה מקווה שיהיה לך כוח בקרוב! 3 דברים זה הרבה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גיי מדי בשביל אולפנה😭😭😭😭 -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 20:41 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו מתי התראיינת למשהו -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכ אני שונא רופאי שיניים למה שיניים זה כזה דבר מעצבן למה זה קיים בכלל אני לא צריך רופא ידיים כל רגע אז למה שיניים כן איכס איכס יאכס -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
טנקיוו הצוות אוהבים אותי אז אז זה בסדר נראלי וגם הם לא באמת מכירים אותי אני הולכת לחרטט לכם שאני שומעת שירים של זמרים דתיים וקוראת ספרים של חרדים -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 20:42 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לא אתה רק צריך לכתוב ממי אתה כן רוצה לקבל התראות זה ממש פשוט!! אני יכול להסביר לך בטח שהמורה תמכה בך כשיש לך ציורים כאלה -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 20:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה לא? נזכרתי כי אחותי הלכה לשם לפני איזה שבוע לבדוק והיא חזרה הביתה ואמרה לי אמאלה למה ככ מכוער שם שזה ככ ריל מצידה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מדויקק אולי נהיה כולנו עם שיניים מלאכותיות וזהו -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן אני ממש אשמח אם תוכל! אמג תודה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 20:44 PM
|
||||
לא לא לא זה גרוע יותר הדבר היחיד שאני מבקש זה ששיניים יהיו איבר גוף נורמלי שלא צריך תיקון כל רגע ויתפקדו בצורה פאקינג נורמלית. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |