![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (111) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:31 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי גם לך! -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:33 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמות העובדות הקטנות שאפשר לדעת על הארי פוטר אף פעם לא תפסיק להדהים אותי איפה היא מכניסה כל כך הרבה מידע -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:36 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא זה ספציפית אבל יש גם כאילו הרבה מאוד מידע חדש מהמשחקים וגם הרבה יותר מדי שמגיע מראיונות אז נראה לי שזה איך -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:38 PM
|
||||
אני לא בטוח שמידע שמגיע בראיון 20 שנה אחרי שהספר יצא נחשב לקאנון האמת -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:40 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושב ששום מידע משום ראיון יכול להיחשב כקאנון אבל לא דיברתי על ראיונות מעכשיו אני סאלטי על הראיון עם דמבלדור גיי. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:40 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מידע שלא כתוב בחומר המקור עצמו הוא לא קאנון @וריאן איזה ראיון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:41 PM
|
||||
המממ אבל עכשיו נשאלת השאלה מה זה חומר הקאנון נגיד ראיונות זה מן הסתם לא אבל האם המשחקים נחשבים לחומר קאנון אפילו שזה לא חלק מהספרים עצמם? כמו מולטי מדיה כזה? או מה עם המחזמר? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:42 PM
|
||||
כן כאילו בעיקרון הקאנון זה רק הספרים עצמם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי היא כזאת בלתי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כזאת בלתי 3: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:43 PM
|
||||
והסרטים? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אז נגיד אני חושב שאם כל הדברים האלה יוצאים מיד אחרי החומר המקורי אז אולי כן, אבל אם זה באמת 20 שנה אחרי זה זה אז לא -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה קאנון למשחק או למחזמר ולכן זה נחשב כתת פאנדום משל עצמו, אבל זה לא קאנון למקור בגלך זה כשאנשים רוצים לעשות משהו כמו לכתוב פאנפיק על משהו שהופיע בהוגוורטס מיסטרי הם לא שמים רק הארי פוטר כפאנדום אלא גם את המשחק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:44 PM
|
||||
המממ זהו שכן אני מניח שטייק כזה כן מבלבל אותי כי אני רגיל לפאנדומים שהם מולטי מדיה וכל חלק מזה זה קאנון אופס -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |