![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 21:44 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק אנחנו מכירים אותם מספיק >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 21:45 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה עולם מאוד בודד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 21:49 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה אלבום טוב זה אבל
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 21:49 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפחות אפשר לספר לאנשים >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 22:11 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט אוהבת אותם
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 22:12 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היושש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 22:30 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה לבחור כינוי חדש
כי magical girl זה אממ -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 22:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בטוח שאתה מרחם על הארי פוטר כי הספר (book כאילו) cooked him so hard ולא הבנתי מה ניסית להגיד מה הקשר כובעים😭😭 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 22:38 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עלה לי עוקב בפינטי יאי
-------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 22:41 PM
|
||
כל השנה האחרונה יכלתי להסתפר אבל לא הרגשתי מספיק בטוח בעצמי
עכשיו אני גם לא אבל אני פשוט כזה "בוא נעשה את זה כבר יהיה בסדר" ועכשיו הדבר היחיד שעוצר אותי זה שאמא שלי לא בטוחה אצל מי כדאי לי להסתפר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 23:24 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה תיראה ככ טוב עם שיער קצר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 23:25 PM
|
||||
אני כ"כ מקווה אתה לא מבין אני מבסס על זה את כל מה שיקרה בחיים שלי עכשיו ברגע שאני מסתפר אני הופך להיות אדם אחר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 23:43 PM
|
||
אני לא יכולה לדמיין את עצמי יושבת על כיסא במספרה
|
|
פורסם ב: Feb 24 2025, 23:59 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנל זה פשוט קשה ריגשית -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 00:02 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם צריך להסתפר
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |