![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 21:14 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני לא אנליטית -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 21:17 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לייי אבל את אף פעם לא רוצה איתי -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 21:17 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם תמיד ככ מבולבלים כאילו אף אחד לא ביקש מכם להבין את הקונספט של מגדר ובפרט האחד הנשי רק להקשיב אם היא אומרת לך שהיא רוצה פרחים ורודים ולא אדומים או שלא נעים לה כשאתה אומר לה x או y --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 21:19 PM
|
||||
וואי זה תמיד מעצבן אותי כשאומרים "אני לא מבין נשים הם כאלה מוזרות" טוב גם אני לא מבין גברים בסדר אולי זה כי לא מופרשות לי בגוף כמויות של טסטוסטרון לאורך כל הגוף ואולי סתם כי אני בן אדם שונה ולא כולם אותו דבר כי ככה זה בני אדם ואני ממש בסדר עם זה ואם מישהו אמר לי משהו שהוא לא רוצה או שהוא כן רוצה אני פשוט עושה את זה זה כ"כ לא רלוונטי אם אני מבין את זה או לא אומייגאד -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 21:23 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן חלקם פשוט ככ מתקשים להבין את הקונספט של פשוט לכבד אנשים אולי זה מה שהם צריכים לנסות להבין --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 21:28 PM
|
||||
כן זהו נראה לי זה יותר גדול מסתם נשים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 21:46 PM
|
||
אני מדבר עם חברה שלי וזה השיחה הכי מצחיקה שהייתה לי בחיים
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 22:09 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זורמת יש לך רעיון על מה? -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 22:14 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האייפון של חברה שלי ננעל והיא הייתה צריכה לשלוח לחבר שלה הודעה אז הקרבתי את האינסטגרם שלי
ועכשיו הוא שלח לי הודעה ושאל אותי מתי אנחנו מגיעות (כי מסתבר שהוא הזמין אותנו לאנשהו הערב? אדק) ושאלתי את חברה שלי מה לומר לו, אבל היא אמרה שהיא כבר דיברה איתו ושאני לא צריכה לענות אבל לא מרגיש לי יפה לסנן, והיא מסננת אותי (שאלתי אותה מה היא אמרה לו כדי שאדע מה לענות) ויוצר מצב שאני מסננת אותו עוד יותר אז הלפ, מה לומר לו? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 22:16 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלכססס לא הוספת את הסיקור היפה שלי ללינקייה):
אה א משנה! הודעה זו נערכה ע"י כינוי בעברית ב Feb 25 2025, 22:17 PM -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
מהה אבל כן הוספתי אבדוק שוב -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
מהה אבל כן הוספתי אבדוק שוב -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 22:17 PM
|
||||
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 22:18 PM
|
||
לאלא זה עליי קודם נכנסתי וראיתי שלא הוספת אבל הוספת בזמן הזה
סליחה(((: -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 25 2025, 22:18 PM
|
||
אה חחחח
וואי טריפל, יפה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |