![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:32 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי מעניין אותי אם קרה פה למישהו משהו כזה אז אני אגיד כי לי זה כ״כ מוזר
אני מכיר את טובו בערך 8 חודשים עכשיו פלוס מינוס וראיתי את כל התוכן שהוא הוציא בחמש השנים האחרונות פחות או יותר בסדר כרונולוגי התחלתי מבנצ׳ טריו שזה ראנבו טומי וטובו שזה היה ב2020 ואז התקדמתי יותר לוולוגים של טום וסרטונים של טובו שזה בד״כ 2022-3 ואז הגעתי לתוכן של 2024 ואז של 2025 וגם חוויתי ממש את כל הדרמות בסדר כרונולוגי וסיימתי עם כל בנצ׳ טריו לפני שהם פירקו כל קשר והכל אז זה כאילו עשיתי ספידראן של 8 חודשים לחמש שנים וזאת החוויה הכי מוזרה אי פעם כי אני רואה אנשים מקבלים נוסטלגיה ללפני 4 שנים כזה וזה עושה נוסטלגיה גם לי כי לפני נגיד 7 חודשים הייתי במקום שונה בחיים שלי וראיתי את התוכן הזה או נגיד כשאנשים יש נוסטלגיה ל2022 או לדרים טים גם לי יש נוסטלגיה כי ראיתי את זה בקיץ בדרך לים או בקניון או לא משנה מה וזה באמת מרגיש כאילו חייתי את החמש שנים האלה פשוט ממש מהר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:34 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קרה לי עם מולי בצורה הרבה פחות אה מוגזמת למאו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:36 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי אלה? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:37 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מולי היא מדבבת בסטאר רייל פשוט מצאתי את הערוץ שלה מתישהו ועשיתי בינג׳ לכל הסרטונים אז מהר מאוד כבר התחלתי להבין את הבדיחות והייתי ככ גאה בעצמי D: אפילו ראיתי סטרים וחצי היהי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:38 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה צחקתי🙏🙏 אני תמיד שוכחת שטון לא עובר בהודעות -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
לא זה גם הייתה תשובה בצחוק לול -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיראל פה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:39 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד דוגמא לזה שטון לא עובר אז -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:39 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:40 PM
|
||||
למאווו כן -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:40 PM
|
||||
זה כזה מוזר איך אתה מסביר לפאנדום בכלל שאתה מכיר אותו פחות משנה אבל אתה אחד מהם אגב אני צריך עצה לטובו יש סדרת דנד שקוראים לה no dice ואני נורא רוצה לראות סדרת דנד ונורא רוצה לראות את נו דייס הבעיה היא שזה 50 שעות ואני מתלבט אם זה באמת שווה אפילו להתחיל (ראיתי כבר שעה וחצי כזה אבל שעה מהזמן הם רק סידרו את המיקרופונים ואני מטומטם וחשבתי שעוד רגע זה יגמר וזה לא) כי זה ככ ארוך ועוד ארבעה ימים הטאבאת׳ון והולך להיות שם גם נו דייס הגמר אז אם אני רוצה להתחיל זה עכשיו מה אני עושה --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:41 PM
|
||||
שלוםםםם --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:42 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואאא מה קורה הלפ מחא זמן לא דיברנו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:42 PM
|
||||
אה זה פחות רילייטבל בשבילי האמת מולי זה לא בדיוק מה שהייתי קורא לו פאנדום חמישים שעות זה המון הלפ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:43 PM
|
||||
אני בסדר גמורררררר סידרתי את החדר מה איתך אין לי מושג מה קורה בכלל אני חושב עליך לפעמים עדיין כל לשון פניה נכון? --------------------
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |