![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:44 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא באמת בלתי!!!! "אתם חושבים שאני הומופובית, זה בטח כי אין אף דמות קאנונית להטבית בספר שהוצאץי בשנות התשעים ולא בגלל שאני מתבטאת בצורה הומופובית שוב ושוב! הנה דמות שלנטייה המינית שלה לא רק אין שום רלוונטיות לסיפור אלא גם לא מופיעה בכלל בקאנון ועכשיו תקבלו את זה כי ככה אמרתי ותפסיקו להאשים אותי בזה" -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:45 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שברתי שתי קוביות ואיכשהו זה חתך אותי באצבע הורדתי את הפלסטר ויש לי שם שני חתכים והתקלף לי כל העור זה אפילו יותר מגוחך מחתך נייר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:46 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא ממש קשור אבל זה הזכיר לי
אני קוראת עכשיו פאנפיק וולפסטאר שנכתב לפני שכל סדרת הארי פוטר המקורית יצאה וזה כל כך קרייזי בשבילי וגם חברה שלי עשתה את החישוב והכותבת צריכה להיות עכשיו בגיל של כאילו ההורים שלי שזה גם wild ממש -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו בי אומר לי שאור בוטבול לא אוהב בגג של יצחקי
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למאו זה הגיוני זה גם למה הספרים של פרסי ג'קסון, הסדרה והסרטים נחשבים כולם לפאנדומים שונים באותה מידה כמו כל עיבוד שונה של ספיידרמן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:47 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודע זה גם מבלבל אותי כי למה העובדה שזה יצא 20 שנים אחרי אומר שהיוצר/ת לא יכולים להמשיך את הסיפור שלהם למה שזה לא יהיה קאנון אם רולינג הייתה חלק אקטיבי בכתיבה של הסיפור של המשחקים או של המחזמר (מה שאני לא יודע כמה היא חלק ולכן אני לא בטוח אם זה באמת קאנון או רק סמי קאנון) אז אני לא רואה למה העובדה שעברו 20 שנים הופכת את זה ללא רלוונטי או לא קאנוני. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:49 PM
|
||||
זה לא קאנון אם הם אמרו את זה בכל מקום חיצוני שהוא לא המדיה שהם יצרו. יענו אם אתה כסופר כותב בטוויטר "הדמות הזו היא ככה וככה" ממש אחרי שהספר שלך יצא, זה לא קאנון אבל אם עכשיו עברו עשרים שנה מאז הספר שלך ואתה מוציא ספר המשך אז בטח זה קאנון כאן אני מדבר ספציפית על ספרים אבל זה.תקף גם לסרטים וסדרות מן הסתם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:50 PM
|
||||
ראיתי מישהו שצייץ ״כשאתה קורא פאנפיק ישן והומואים עוד לא יכולים להתחתן שם חוקית״ ומישהו עשה לו קוואוט ״כשאתה קורא פאנפיק ישן וקפה שם עולה 2.5 דולר״ --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:51 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מאוד שונה הספרים, הסרטים והסדרה של פרסי ג׳קסון זה פשוט מדיה שונה לאותה הסיפור מן הסתם שזה יחשב לפאנדומים שונים. אבל הספרים של הארי פוטר, המחזמר, הוגוורטס מיסטרי ועד כמה שאני מבין הוגוורטס לגאסי אלו כולם סיפורים שונים שמתקשרים בציר הזמן במדיה שונה ואני חושב שאם רולינג הייתה חלק אקטיבי בכתיבה שלהם אז הם נחשבים לקאנון (אפילו שאני ממש רוצה שהילד המקולל יהיה לא קאנון) -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:51 PM
|
||||
אני מתההה -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:55 PM
|
||
לאדוויג בכה איזה חודשיים שהוא הפסיד בהתערבות והיה חייב לתבוע את השיער לאדום ואיזה מכוער זה וזה ועכשיו הוא גילח את האמצע של השיער שלו וקיעקע על זה SLAY GIRL SLAY
אני שונא אותו באמת מה הוא עושה😭😭😭😭 --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:55 PM
|
||||
הם מציגים מידע שלא הוצג בספרים ולפעמים לא מציגים מידע שכן הוצג בספרים או עושים כל מיני טעויות אני יודע שלדוגמה בהוגוורטס מיסטרי הייתה טעות לגבי השנה שבה צ'ארלי סיים את הוגוורטס אבל חיפשתי עכשיו באינטרנט וכתוב על הוגוורטס לגאסי שזה כן קאנון אז אני לא ממש יודע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 16:58 PM
|
||||
זה מה שאני אומר אם רולינג לא הייתה חלק מהכתיבה של הוגוורטס מיסטרי אז כן זה לא קאנון זה מקסימום סמי קאנון אם רולינג כן חלק מהכתיבה של הוגוורטס מיסטרי והיא עושה טעויות כאלו בנינו אני לא מופתע בכלל זה בדיוק מה שהיא עשתה בספרים. אבל זה עדיין יהיה קאנון כל עוד זה חלק מהמשחק (אקא לא משהו שרולינג אומרת בראיון או בטוויטר באקראי אלא ממש נמצא במדיה של הפאנדום). זאת הסיבה שהוגוורטס לגאסי והילד המקולל הם עדיין קאנון -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 17:42 PM
|
||
אם היה לי שקל על כל פעם שראיתי *היום* מישהו בציבור עם גרזן ספוג ענקי בגודל של בן אדם כזה מהסוג שמשתמשים בו למשחקי תפקידים היו לי שני שקלים
שזה לא הרבה אבל מוזר שזה קרה פעמיים -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 23 2025, 17:44 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה מה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |