![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:45 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה נצח ואני גם טיפה רוצה לראות שוב את ה12 שעות לור של הדסמפ או אפילו נוריד את הלור של הביצה וקארל ג׳ייקובס זה כנראה 9 שעות כזה 9 שעות זה סבבה מצד שני יש לי הרבה תוכן של הפייטריאון שאני משלם עליו כל חודש ואני לא מסיים לא יודע יש לי יותר מדי מה לראות אני כבר לא בטוח מה לעשות עכשיו יש לי יותר מדי בחירה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:46 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מפחד אני חושב שהמוח שלי היה נמס במצב שלך -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:47 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הופהצלסדר את החדר זה חשוב יא מה עשיתי שחושבים עלי לול אעא לא היא את אני שבורה מעייפות יאי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המוח שלי באמת נמס ויש לי גם סרטון של ג׳ק מאניפולד וכמה vods של מקס שכני רוצה לראות ושני פרקים של decks and dancing להשלים (למרות שזה סתם שירים אני יכול לשים את זה ברקע מתישהו זה נחמד) ואני בכלל תקוע עוד על קולין באלינג׳ר ואדם מקנטייר אני מקדיש להם שעה כל יום כבר איזה שלושה שבועות ואני גם רוצה לראות יותר פרקים של fireball Friday ויש פרקים ספציפיים של chuckle sandwich שאני רוצה לשמוע ויש לי מלא סרטונים של דני גונזלס לראות ועוד רגע גם הטאבאת׳ון אז יהיה לי מה לראות בכל רגע נתון לא יודע אם אתם רוצים תוכן אינסופי לכו תאהבו סטרימרים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:54 PM
|
||||
לאידע את איפה האימפריה הרומית שלי אוי למה --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:55 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שאשאר עם מולי תודה. תנסה לראות מולי אני חושב שהם מאוד מצחיקים המדבבים של סטאר רייל >< למרות שזאת באמת שאלה כמה אפשר להבין בלי לשחק סטאר רייל המממ אבל יש שם מולי והווארד ולפעמים קיילב אז זה שווה את זה 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 18:57 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלי די צ׳יל האמת בעיקר מתקיימת כזה מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 19:00 PM
|
||||
אני מת שקראת את כל זה והלכת ״תנסה לראות את מולי״ אה כן עוד רגע אני פשוט גולל במינויים שלי וזה לא נגמר אני גם רוצה לראות סרטונים של אלינור ניל על טרו קריים היא מעניינת ואת כל הערוץ של הסורי בויז התחלתי לראות את זה מזמן לא סיימתי וזה באמת מצחיק ווולוגים ישנים של ג׳ק מאניפולד אני מתגעגע וטובו לייב לאיזה חמש שעות כל יום ואני לא עוקב בשום צורה אחרי כל השטויות שהוא עושה --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 19:00 PM
|
||||
התכוונתי לראות את הסרטונים הקצרים המצחיקים שלה שהם איזה חצי שעה גג לא לראות סטרימים שלה אמאלה סטרימים שלמים זה מפחיד -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 19:02 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי להתקיים זה נחמד מה את עושה עכשיו? עדיין לימודים? אני אחלה, קיצרתי את השיער אז יאי סו אני אבכה סתם כי אני ערה יותר מדי שעות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 19:03 PM
|
||||
יש סטרים של ארבע שעות שראיתי פעם ראשונה לפני חודש כזה ומאז ראיתי אותו שלוש פעמים בערך אני כל יום כמעט רואה סטרים של שעה לפחות שעתיים כזה --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 19:04 PM
|
||||
כן בגלל זה אמרתי לך לראות את הסרטונים הקצרים כי זה לוקח פחות זמן ורק רציתי שתטעם אותה לא תתחיל עכשיו להקדיש לה זמן או משהו בהכרח 3: אני פשוט רוצה שאנשים יכירו את מולי והווארד ואת השאר הם מצחיקים אותי :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 19:06 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
-------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 19:08 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לראות סטרימים ממש כיף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 26 2025, 19:09 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי כתב לי מישהו שלא דיברתי איתו אידה שנה ומשהו
לא כי קרה משהו רע סתם כי הוא עבר לחול וזה כזה מוזרררר שאנשים יוצאים מהחיים שלי והם פשוט ממשיכים להתקיים -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |