האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

הנו"ד החודשי
פורסם ב: Feb 26 2025, 21:48 PM
צטט הודעה

Eat Your Salad

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 544864
מגדר:female
משתמש מספר: 41708
חפצי המשתמש: צפה

אני רוצה הביתה

--------------------

הגר החיה >>>>>> הגר המתה

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Feb 26 2025, 21:59 PM
צטט הודעה

Idiots. I'm surrounded by idiots

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 5728
מגדר:
משתמש מספר: 70658

QUOTE (Marlene McKinnon @ Feb 26 2025, 21:40 PM)
אתה יודע אף פעם לא ממש חשבתי על פרסי בתור דמות מעניינת עד שדיברת עליו מתישהו
אני קצת רוצה לקרוא עליו פאנפיקים אבל מה אם הם יהיו גרועים

אני מכיר כמה פאנפיקים טובים עליו אם את רוצה המלצות

--------------------

אומנות | כתיבה
Nearly MellodraMattic

User Posted Image

Sometimes I want to pretend the only thing that's ever happened to me is you

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 22:02 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 47290
משתמש מספר: 82914

אנשים
יש לי בזמן האחרון מלא התקפי בכי לא צפויים אתם חושבים שאני צריכה לעשות משהו? זה כבר מלא זמן ואחרי מה שקרה בשבת לפני קצת פחות משבועיים זה התחזק

--------------------
מרים || דתייה || 13 || music || writing

As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘
said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream
’-flavour, Pip’s car, Septemb
‘Shut up.’
‘OK.’

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 22:03 PM
צטט הודעה

Idiots. I'm surrounded by idiots

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 5728
מגדר:
משתמש מספר: 70658

QUOTE (magical girl @ Feb 26 2025, 22:02 PM)
אנשים
יש לי בזמן האחרון מלא התקפי בכי לא צפויים אתם חושבים שאני צריכה לעשות משהו? זה כבר מלא זמן ואחרי מה שקרה בשבת לפני קצת פחות משבועיים זה התחזק

אולי כדאי לדבר על זה עם מישהו
נראה לך שזה יעזור?

--------------------

אומנות | כתיבה
Nearly MellodraMattic

User Posted Image

Sometimes I want to pretend the only thing that's ever happened to me is you

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 22:03 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Automaton @ Feb 26 2025, 22:03 PM)
אולי כדאי לדבר על זה עם מישהו
נראה לך שזה יעזור?

יש לי חברה שיודעת

--------------------

‘Shut up.’
‘OK.’

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 22:18 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
חרמשים: 37369
מגדר:
משתמש מספר: 74451

QUOTE (magical girl @ Feb 26 2025, 21:02 PM)
אנשים

מה קרה בשבת? אם בסדר לך להגיד

--------------------
נעמי - 17! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 22:39 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Marlene McKinnon @ Feb 26 2025, 22:18 PM)
מה קרה בשבת? אם בסדר לך להגיד

ביום חמישי היה לנו מפגש משפחתי עם המשפחה של אבא שלי וזה היה על יום שאנחנו אצל אמא שלי ואז חזרנו מאוחר ליישוב אז נשארנו לישון אצל אבא שלי ואמא שלי התעצבנה והיא ואבא שלי רבו בטלפון פיצוצים ואז פשוט הלכתי לישון ואז יום למחרת הלכנו לבית של אמא שלי (אחותי ואח שלי הקטן הלכו לפני זה ואני ואח שלי הגדול הלכנו אחר כך) ואז די פחדנו להיכנס לבית של אמא שלי כי היא הייתה כועסת בטירוף
כשהגעתי הביתה ישר עליתי לחדר ואח שלי אמר לאמא שלי שלום והיא התעלמה ממנו
אחר כך היא צעקה עלינו קצת ואמרה לנו כמה שאבא שלנו יצא לא בסדר כי הוא הסכים לנו לישון אצלו ואז נכנסה שבת (אנחנו דתיים ושומרים שבת), לפני שבת אבא שלי אמר שאם קורה משהו נבוא אל הבית שלו (הוא ואמא שלי גרים באותו יישוב)
שבת התחילה יחסית בסדר .. אני רציתי להיות למעלה אבל אמא שלי הכריחה אותי לרדת לסלון
הייתי לבד בשולחן ולא היה לי כוח לכלום ואז אמא שלי באה והתחילה לדבר איתי על מה שהיה למרות שביקשתי ממנה בפירוש שלא תדבר איתי על זה אבל היא בכל זאת דיברה ובאיזשהו שלב אח שלי הגדול התערב כדי להגן עליי ואז בעלה של אמא שלי שמע שאנחנו מדברים על זה והוא פשוט התערב בצעקות וצעק עליי ועל אח שלי על כמה שאנחנו לא בסדר ולא מכבדים את אמא שלנו ואני התחלתי לבכות כי אני ילדה שבוכה מלא ואז ניסיתי ללכת משם אבל הוא צעק עליי שאני חצופה ושאיך אני מעזה ללכת וחסם לי את המעבר ואז פשוט בכיתי ורעדתי ויצאה לי יבבה מוזרה כזאת והתחבאתי מאחורי אח שלי כי זה היה המקום הבטוח היחיד
בעלה של אמא שלי גם נופף בידיים ובאיזשהו שלב הוא החזיק סכינים והיה עצבני אז זה היה נראה שהוא עומד לזרוק אותם עליי אבל אחר כך הבן שלו אמר לי שהוא לא היה עושה דבר כזה אבל זה בכל זאת היה מפחיד
אני ואח שלי ניסינו לצאת מהבית וגילינו שבעלה של אמא שלי נעל ולקח את המפתח כדי שלא נוכל לצאת
אחר כך איכשהו הגענו למצב שאני ואח שלי בסלון והוא איזה מטר מולינו והרגליים שלי רעדו את חייהם ובכיתי בטירוף והוא צעק עלינו שוב כמה שאנחנו חצופים וזה .. הבנים של בעלה של אמא שלי (אחים חורגים שלי) איכשהו סוף סוף גרמו לו להיכנס לחדר ואז אני ואח שלי הגדול עלינו לחדר ופשוט בכינו בשקט כל אחד עם עצמו
וזה גם היה אחרי שאח שלי הגדול לא בכה במשך חודשים והוא גם לא הצליח לבכות ..
ועכשיו אני כמעט בוכה ואני רועדת ורק לחשוב על השבת הזאת גורם לי לרעוד ולבכות ואני יודעת שאני ילדת רגשי שהופכת כל דבר לביג דיל אבל אין לי איך לשנות את זה
אחר כך היה סעודה (אכלנו ממש מאוחר בסופו של דבר כי כל מה שהתרחש היה בערך שעתיים, אחר כך גם אח חורג שלי דיבר איתנו ואח חורג אחר צעק עליי כשהייתי עם הגב לקיר והפנים אליו ולא היה לי כל כך מה לעשות)
יום אחר כך לא רציתי לבוא לסעודה השנייה ואמא שלי הכריחה אותי למרות שאני אמרתי לה שקשה לי ואני לא רוצה, אז בסוף באתי לסעודה אבל לא אכלתי וכל הסעודה פשוט בהיתי בנקודה מסויימת בשולחן ועצרתי את עצמי מלבכות
אחרי הסעודה אני הייתי לבד במטבח באיזשהו שלב ואז בעלה של אמא שלי נכנס ופינה את השולחן הקטן שיש לידו 2 כיסאות 1 מול השני, על אחד מהכיסאות אני ישבתי
ואז הוא אמר לי שהוא רוצה לדבר איתי ואז אמרתי לו שאני לא רוצה ושוב, כמה מפתיע, התחלתי לבכות
ואז קמתי וניסיתי לצאת מהמטבח והוא חסם לי את הדרך ואני פשוט בכיתי את חיי ואז איכשהו הצלחתי לצאת מהמטבח ועליתי במדרגות לכיוון החדר והוא הלך אחריי ואמר שלא משנה לאן שאני אלך הוא יבוא והוא גם צעק עליי שאני חצופה ועוברת כל גבול
נכנסתי לחדר וסגרתי את הדלת ובאתי לנעול אבל הוא נכנס בכוח ואז צעקתי לאמא שלי שתבוא והיא וגם אח חורג שלי באו ואז ירדתי בבכי ללמטה ובכיתי שם על הספה כי היה שם שקט (אח שלי הקטן היה שם והוא קרא ונראלי אחים חורגים שלי שיחקו משחק שתייה בסלון האחר כאילו זה לא בדיוק 2 סלונים יש סלון עם ספות וכאלה ועוד אחד שהוא כמו חדר אוכל)
בקיצור אני לא מסוגלת להסתכל על בעלה של אמא שלי עכשיו מאז אותו מקרה לא הסתכלתי לו בעיניים (והפעם לא מהסיבה שאני מטר חמישים והוא מטר שמונים ושבע)
ברגע שאני רואה אותו אני נהיית עצובה כל המצב רוח שלי יורד וכל המשך היום נהרס
אני כל הזמן חושבת על זה, ברמה שאמא שלי אמרה לי לפנות את השולחן ומה שעלה לי בראש זה הרגעים שבעלה פינה את השולחן במטבח, קצת לפני שהוא התיישב מולי
אני גם בוכה בגלל זה מלא ואתמול נגיד פשוט נשברתי ורעדתי כולי ונשענתי על השידה ולא הפסקתי לבכות ואם לא הייתי נשענת על השידה כנראה הייתי נופלת או משהו
זה לא הפעם הראשונה שסבלתי מבעלה של אמא שלי אני תמיד שנאתי אותו
אבל עכשיו זה נהיה מוגזם
נגיד עכשיו אמא שלי לא בבית וכולם למטה אוכלים ארוחת ערב ופשוט לא אכפת לי שאני רעבה אני לא מתכוונת לאכול איתם
אמא שלי מטפלת באנשים עם פוסט טראומה ויש סיכוי שנהיה לי טראומה מזה ..
אני מקווה שלא
גם בבית ספר אני כמעט בוכה כל הזמן ואז עוצרת את הדמעות (שלשום זה קרה ולא הצלחתי אז כן בכיתי)

--------------------

‘Shut up.’
‘OK.’

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 23:26 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20518
משתמש מספר: 45181

QUOTE (magical girl @ Feb 26 2025, 21:39 PM)
ביום חמישי היה לנו מפגש משפחתי עם המשפחה של אבא שלי וזה היה על יום שאנחנו אצל אמא שלי ואז חזרנו מאוחר ליישוב אז נשארנו לישון אצל אבא שלי ואמא שלי התעצבנה והיא ואבא שלי רבו בטלפון פיצוצים ואז פשוט הלכתי לישון ואז יום למחרת הלכנו לבית של אמא שלי (אחותי ואח שלי הקטן הלכו לפני זה ואני ואח שלי הגדול הלכנו אחר כך) ואז די פחדנו להיכנס לבית של אמא שלי כי היא הייתה כועסת בטירוף
אחר כך היא צעקה עלינו קצת ואמרה לנו כמה שאבא שלנו יצא לא בסדר כי הוא הסכים לנו לישון אצלו ואז נכנסה שבת (אנחנו דתיים ושומרים שבת), לפני שבת אבא שלי אמר שאם קורה משהו נבוא אל הבית שלו (הוא ואמא שלי גרים באותו יישוב)
שבת התחילה יחסית בסדר .. אני רציתי להיות למעלה אבל אמא שלי הכריחה אותי לרדת לסלון
הייתי לבד בשולחן ולא היה לי כוח לכלום ואז אמא שלי באה והתחילה לדבר איתי על מה שהיה למרות שביקשתי ממנה בפירוש שלא תדבר איתי על זה אבל היא בכל זאת דיברה ובאיזשהו שלב אח שלי הגדול התערב כדי להגן עליי ואז בעלה של אמא שלי שמע שאנחנו מדברים על זה והוא פשוט התערב בצעקות וצעק עליי ועל אח שלי על כמה שאנחנו לא בסדר ולא מכבדים את אמא שלנו ואני התחלתי לבכות כי אני ילדה שבוכה מלא ואז ניסיתי ללכת משם אבל הוא צעק עליי שאני חצופה ושאיך אני מעזה ללכת וחסם לי את המעבר ואז פשוט בכיתי ורעדתי ויצאה לי יבבה מוזרה כזאת והתחבאתי מאחורי אח שלי כי זה היה המקום הבטוח היחיד
בעלה של אמא שלי גם נופף בידיים ובאיזשהו שלב הוא החזיק סכינים והיה עצבני אז זה היה נראה שהוא עומד לזרוק אותם עליי אבל אחר כך הבן שלו אמר לי שהוא לא היה עושה דבר כזה אבל זה בכל זאת היה מפחיד
אני ואח שלי ניסינו לצאת מהבית וגילינו שבעלה של אמא שלי נעל ולקח את המפתח כדי שלא נוכל לצאת
אחר כך איכשהו הגענו למצב שאני ואח שלי בסלון והוא איזה מטר מולינו והרגליים שלי רעדו את חייהם ובכיתי בטירוף והוא צעק עלינו שוב כמה שאנחנו חצופים וזה .. הבנים של בעלה של אמא שלי (אחים חורגים שלי) איכשהו סוף סוף גרמו לו להיכנס לחדר ואז אני ואח שלי הגדול עלינו לחדר ופשוט בכינו בשקט כל אחד עם עצמו
ועכשיו אני כמעט בוכה ואני רועדת ורק לחשוב על השבת הזאת גורם לי לרעוד ולבכות ואני יודעת שאני ילדת רגשי שהופכת כל דבר לביג דיל אבל אין לי איך לשנות את זה
אחר כך היה סעודה (אכלנו ממש מאוחר בסופו של דבר כי כל מה שהתרחש היה בערך שעתיים, אחר כך גם אח חורג שלי דיבר איתנו ואח חורג אחר צעק עליי כשהייתי עם הגב לקיר והפנים אליו ולא היה לי כל כך מה לעשות)
יום אחר כך לא רציתי לבוא לסעודה השנייה ואמא שלי הכריחה אותי למרות שאני אמרתי לה שקשה לי ואני לא רוצה, אז בסוף באתי לסעודה אבל לא אכלתי וכל הסעודה פשוט בהיתי בנקודה מסויימת בשולחן ועצרתי את עצמי מלבכות
אחרי הסעודה אני הייתי לבד במטבח באיזשהו שלב ואז בעלה של אמא שלי נכנס ופינה את השולחן הקטן שיש לידו 2 כיסאות 1 מול השני, על אחד מהכיסאות אני ישבתי
ואז הוא אמר לי שהוא רוצה לדבר איתי ואז אמרתי לו שאני לא רוצה ושוב, כמה מפתיע, התחלתי לבכות
ואז קמתי וניסיתי לצאת מהמטבח והוא חסם לי את הדרך ואני פשוט בכיתי את חיי ואז איכשהו הצלחתי לצאת מהמטבח ועליתי במדרגות לכיוון החדר והוא הלך אחריי ואמר שלא משנה לאן שאני אלך הוא יבוא והוא גם צעק עליי שאני חצופה ועוברת כל גבול
נכנסתי לחדר וסגרתי את הדלת ובאתי לנעול אבל הוא נכנס בכוח ואז צעקתי לאמא שלי שתבוא והיא וגם אח חורג שלי באו ואז ירדתי בבכי ללמטה ובכיתי שם על הספה כי היה שם שקט (אח שלי הקטן היה שם והוא קרא ונראלי אחים חורגים שלי שיחקו משחק שתייה בסלון האחר כאילו זה לא בדיוק 2 סלונים יש סלון עם ספות וכאלה ועוד אחד שהוא כמו חדר אוכל)
בקיצור אני לא מסוגלת להסתכל על בעלה של אמא שלי עכשיו מאז אותו מקרה לא הסתכלתי לו בעיניים (והפעם לא מהסיבה שאני מטר חמישים והוא מטר שמונים ושבע)
אני כל הזמן חושבת על זה, ברמה שאמא שלי אמרה לי לפנות את השולחן ומה שעלה לי בראש זה הרגעים שבעלה פינה את השולחן במטבח, קצת לפני שהוא התיישב מולי
אני גם בוכה בגלל זה מלא ואתמול נגיד פשוט נשברתי ורעדתי כולי ונשענתי על השידה ולא הפסקתי לבכות ואם לא הייתי נשענת על השידה כנראה הייתי נופלת או משהו
אבל עכשיו זה נהיה מוגזם
נגיד עכשיו אמא שלי לא בבית וכולם למטה אוכלים ארוחת ערב ופשוט לא אכפת לי שאני רעבה אני לא מתכוונת לאכול איתם
אני מקווה שלא
גם בבית ספר אני כמעט בוכה כל הזמן ואז עוצרת את הדמעות (שלשום זה קרה ולא הצלחתי אז כן בכיתי)

קודם כל אני מצטערת שזה קרה לך
נשמע שיש תחושה של איום בבית וזה בהחלט יכול (אבל לא בהכרח!) להתפתח לטראומה.
החדשות הטובות הן שאפשר לטפל בטראומה, לרמה שלאיזה 90% מהאנשים שעוברים טראומה לא מתפתחת פוסט טראומה ב-כ-ל-ל
הבעיה היחידה היא שאני לא חושבת שיהיה נכון שדווקא אמא שלך תטפל בך - גורם מטפל צריך להיות מישהו שיכול לדאוג לך ושאת יכולה לסמוך עליו, אבל הוא גם צריך להיות נייטרלי כדי לעזור לך לעבד את החוויה ולהרגיש בנוח לצד זה שעברת אותה, ואם אמא שלך הייתה חלק מהאירוע זה לא נשמע שהיא יכולה להיות גורם מטפל כזה.
אבל אם היא בתחום, אולי היא יכולה להפנות אותך לחברה מהמקצוע?
צריך לציין גם שלא כל מי שמתמחה בטראומה מתמחה גם בעבודה עם ילדים ונוער, אז זה גם שיקול

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted ImageUser Posted Image
User Posted Image

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 23:32 PM
צטט הודעה

To be a Rock and not to Roll

פרטי משתמש
קבוצה: מנהלי פורומים
חרמשים: 3743
משתמש מספר: 73261

כשקרה משהו מטורף בפאנדום שאני מאוד אוהבת אבל חברות שלי לא חלק ממנו
כאילו, למי אני מתפאנגירלת על זה?

--------------------
User Posted Image
Heather, my love, there is a new sheriff in town
Heathers

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 23:33 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Fandom Girl @ Feb 26 2025, 23:26 PM)
קודם כל אני מצטערת שזה קרה לך
נשמע שיש תחושה של איום בבית וזה בהחלט יכול (אבל לא בהכרח!) להתפתח לטראומה.
החדשות הטובות הן שאפשר לטפל בטראומה, לרמה שלאיזה 90% מהאנשים שעוברים טראומה לא מתפתחת פוסט טראומה ב-כ-ל-ל
הבעיה היחידה היא שאני לא חושבת שיהיה נכון שדווקא אמא שלך תטפל בך - גורם מטפל צריך להיות מישהו שיכול לדאוג לך ושאת יכולה לסמוך עליו, אבל הוא גם צריך להיות נייטרלי כדי לעזור לך לעבד את החוויה ולהרגיש בנוח לצד זה שעברת אותה, ואם אמא שלך הייתה חלק מהאירוע זה לא נשמע שהיא יכולה להיות גורם מטפל כזה.
אבל אם היא בתחום, אולי היא יכולה להפנות אותך לחברה מהמקצוע?
צריך לציין גם שלא כל מי שמתמחה בטראומה מתמחה גם בעבודה עם ילדים ונוער, אז זה גם שיקול

לא יודעת
אני ואמא שלי התרחקנו בזמן האחרון
ואני ואבא שלי אף פעם לא היינו קרובים ככה שאני משתפת לחברות המסוכנות שלי שקורסות תחת החיים שלי שלא אמורים להיות עליהם בכלל

--------------------

‘Shut up.’
‘OK.’

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 23:40 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
חרמשים: 37369
מגדר:
משתמש מספר: 74451

QUOTE (Eleanor Rigby @ Feb 26 2025, 22:32 PM)
כשקרה משהו מטורף בפאנדום שאני מאוד אוהבת אבל חברות שלי לא חלק ממנו
כאילו, למי אני מתפאנגירלת על זה?

ריל!!
או כשאני רוצה להתלונן על הפאנדום

אז מה קרה

--------------------
נעמי - 17! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 23:40 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 32845
משתמש מספר: 86564

QUOTE (magical girl @ Feb 26 2025, 22:39 PM)
אבל עכשיו זה נהיה מוגזם
אני מקווה שלא

אוי זה נשמע נורא להיות נוחכת בציטואציה ועוד שהדברים מכוונים כלפיך
אולי תלכי לאבא שלך כמה ימיים או לחברה?
נראלי שאם תתרחקי מהמשפחה של אמא שלך לכמה ימיים הרוחות ירגעו. בקשר לאבא החורג שלך אני ממליצה לך לנסות לדבר על זה עם אמא שלך
תנסי להסביר לה שהוא לא אבא שלך והוא לא אמור לחנך אותך וזה ממש לא התפקיד שלו.
כדי לך למצוא משהו שמרגיע אותך ולהתעסק בו שאת עצובה
היה תקופה שאני ואבא שלי כל הזמן היינו רבים ולרוב הייתי הולכת לדבר עם הדס (חברה שלי)או למחשב
זה לא עובר אבל כן גורם להרגשה טובה יותר

--------------------
מיכל∼היא\את∼14

"אם נפלתם מצוק.
מקסימום תעשו באנג'י"

ביי לך פורטל

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 23:46 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

QUOTE (Kill This Love @ Feb 26 2025, 23:40 PM)
אוי זה נשמע נורא להיות נוחכת בציטואציה ועוד שהדברים מכוונים כלפיך
אולי תלכי לאבא שלך כמה ימיים או לחברה?
נראלי שאם תתרחקי מהמשפחה של אמא שלך לכמה ימיים הרוחות ירגעו. בקשר לאבא החורג שלך אני ממליצה לך לנסות לדבר על זה עם אמא שלך
תנסי להסביר לה שהוא לא אבא שלך והוא לא אמור לחנך אותך וזה ממש לא התפקיד שלו.
כדי לך למצוא משהו שמרגיע אותך ולהתעסק בו שאת עצובה
היה תקופה שאני ואבא שלי כל הזמן היינו רבים ולרוב הייתי הולכת לדבר עם הדס (חברה שלי)או למחשב
זה לא עובר אבל כן גורם להרגשה טובה יותר

אין לי אפשרות להיות אצל אבא שלי כמה ימים אף אחד לא שואל אותי ואני רק בת 13 ואמא שלי תתרתח ואני מפחדת שהכול יחזור על עצמו ..
אמא שלי אמרה שהוא רק ניסה להגן עליה
אבל זה עיצבן אותי כי מי הוא שיתנבג ככה

--------------------

‘Shut up.’
‘OK.’

---------
פורסם ב: Feb 26 2025, 23:47 PM
צטט הודעה

To be a Rock and not to Roll

פרטי משתמש
קבוצה: מנהלי פורומים
חרמשים: 3743
משתמש מספר: 73261

QUOTE (Marlene McKinnon @ Feb 26 2025, 22:40 PM)
ריל!!
או כשאני רוצה להתלונן על הפאנדום

אז מה קרה

ג'נסן אקלס, ג'רד פדלקי ומישה קולינס, השחקנים הראשיים של סופרנאטורל, הולכים לשחק יחד שוב בעונה החדשה של the boys!!
כאילו, ג'נסן כבר שיחק בעונה השנייה של הבנים, אבל ג'רד ומישה מצטרפים אליו

--------------------
User Posted Image
Heather, my love, there is a new sheriff in town
Heathers

---------
פורסם ב: Feb 27 2025, 00:06 AM
צטט הודעה

Eppur si muove

פרטי משתמש
קבוצה: מתכנת
חרמשים: 10070433
מגדר:male
משתמש מספר: 57704

על מה מדברים

--------------------
Legends Never Die

אתה/הוא

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
1000162 677112 1000205 1000010

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025