![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 10:18 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי הזכרת לי את הפעם ההיא בשמינית שהכנו את ההפיכה לראש חודש אדר. באתי לבית ספר ב7 וחצי בבוקר וחזרתי הביתה ב15 בצהריים למחרת. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 11:44 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש משהו בכפפות האלה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 11:54 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואב לי הגרון
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 12:54 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז על אחת כמה וכמה היא לא יכולה להיות הגורם המקצועי שמטפל בך -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 13:16 PM
|
||||
![]() מוגל |
היי יקרה, שומעת את הכאב והעצב שעולים מהמילים שלך שמתארות את מה שעבר עלייך בשבת... רק יכולה לתאר לעצמי כמה הפחד אולי מילא אותך מכף רגל ועד ראש ברגעים האלה. כמה אולי יכול להיות מתסכל להיות בסיטואציה כזו שנשמע שמרגישה סוגרת מכל הכיוונים, אולי גורמת למחנק עד כדי כך שהדמעות לא מרפות. יחד עם זאת, נשמע גם שהשתמשת בכוחות שהיו בך באותו רגע להתמודד, להיות בקרבת האחים שלך, לזוז, לבטא בכנות את התחושות שלך. כל זה לא מובן מאליו, ויכול להיות שגם מבטא אמונה שאולי יש בך שיכול להיות אחרת עבורך. לא מובן מאליו שהבאת לכאן את התחושות במילים מהלב. יכול להיות שיש גם אדם קרוב שאת סומכת עליו ותוכלי לחלוק איתו קצת מהמעמסה שעל הכתפיים, אולי בבית הספר, במשפחה, או חברה קרובה... שיתוף כזה יכול אולי להעלות רעיונות חדשים שלא היו שם עד עכשיו. אם תרצי, מזמינה אותך לשתף באנונימיות גם את אחד ממתנדבינו בצ'אט שלנו - עמותת סה"ר (סיוע והקשבה ברשת). שם תוכלי להביא את כל מה שתבחרי ויהיו עבורך להקשיב ולנסות להכווין, למצוא קצת שקט בתוך הסערה שמתחוללת. אולי יחד תצליחו למצוא את הדרך הטובה ביותר עבורך. תוכלי להתחבר דרך הקישור: https://sahar.org.il/help , או במספר הווטסאפ: 055-9571399. שלך, מתנדבת סה"ר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 15:47 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסתי היום לכיתה י והיה שם עצב וגועל ענקיות מפלקט כזה אין לי מושג מה הן עושות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 15:59 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתה לי שיחה עכשיו שעברה בערך ככה:
אחותי: רוצה לצאת לסרט? אני: אמא תבוא איתנו? אחותי: כן אני: אז לא אחותי: ומה אם נלך רק אנחנו? אני: בסדר אז באלי! אמא שלי, מהצד השני של הבית: היי! >:( אין לי מושג איך היא שמעה אותנו בכלל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 17:35 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונא ללכת לספרייה
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 17:42 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהההה למה -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 17:44 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פתוח רק שעה וחצי בשבוע צריך ללכת לשם שלוש רחובות (זה פתטי אני יודע אבל אני שונא ללכת) ואני תמיד שוכח מזה או שאני פשוט אוהב את הספרים אצלי וזה פשוט מתסכל אותי ללכת לספריה הזאת :< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 17:45 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגיד תודה אין לנו סיפריה במושב אז אני צריכה ללכת לישוב שבמרחק 20 דקות נסיעה עדיף שלוש רחובות -------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 17:48 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלנו הספרייה זה בייסיקלי הבית שלי
יוצר מצבים משעשעים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 17:49 PM
|
||||
אני לא אומר תודה זה שלך הספרייה רחוקה לא אומר שלי כיף יותר ממה שזה היה מקודם העובדה היא שהמחשבה על ללכת לספרייה מתסכלת אותי ולדעת שיש אנשים במצב גרוע יותר לא פתאום הופך את זה ללא מתסכל. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 19:23 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה רק אני או שטובו פותח שרת שאפשר לארח בו שרתי מיינקראפט אחרים ללא רווח לגמרי בחינם בלי קאצ׳
כאילו איך זה לא עושה רעש בעולם המיינקראפטרים או משהו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 19:36 PM
|
||
בדיוק גזרתי את הציפורנים שלי הכי קצר שאפשר ואז ראיתי תמונה של הציפורנים שלי ארוכות ואני קצת ממש מתחרט
--------------------
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |