![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 36 37 [38] 39 40 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 19:39 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב את העובדה שלקרוא תמיד יגלה לי כל הזמן דברים חדשים על עצמי לא משנה כמה או מה כבר קראתי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 19:41 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם תכננתי שיהיו לי ציפורניים ארוכות לפורים אבל אני לא יכול לסבול את זה זה נורא מעצבן אותי
@קיילב רוצה לפרט? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 19:49 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להדביק ציפורניים זה אופציה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 19:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה מוצאים כאלה לגיטימיות במחיר לגיטימי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נורא זה יצמח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קניתי לא מזמן בסקארה
וציפורניים + דבק + כמה פצירות וכזה מקלות לדחוף את הקטיקולות עלו לי סה״כ 50 ש״ח שזה ממש אחלה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 20:02 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני עומדת להינות היום ככה החלטתי
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 20:12 PM
|
||||
האמת שהסתכלתי בסאקרה ולא מצאתי דבק שם והייתי עם אוזניות ולא היה לי כוח לשאול --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 20:16 PM
|
||||
יש לי שבוע וחצי --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 20:28 PM
|
||||
למה לא! כבר קצת יותר משנה התנגדתי לקרוא לעצמי ארומנטי למרות שזה התאים לאיך שהרגשתי(/מרגיש) וזה היה כי היו כמה דברים ב"חוויה הארומנטית הממוצעת" שכולם כל הזמן מדברים עליה שלא הזדהיתי איתם או חוויתי באף נקודה בחיים שלי אבל קראתי עכשיו פאנפיק שתיאר במשפט אחד בדיוק את איך שאני מרגיש בצורה שגרמה לי להבין שאולי זה כן נכלל וכן יש לי מקום עם אנשים שמרגישים בצורה שזהה לשלי וזה די נחמד כי לא חשבתי שזה יקרה D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 20:30 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שיש משתמש סה"ר בפורטל זה מדהים אני חייבת להגיד -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 20:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני משועממת שאני רואה סרטים של כול מיניי אולפנות?
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 20:34 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה היה המשפט :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 20:36 PM
|
||||
אני לא זוכר את הניסוח המדויק, אבל ב auther notes הכותבת נכנסה קצת לניתוח של הדמות שהיא כתבה עליה והדרך שבה היא רואה רומנטיקה. זה היה משהו כמו "היא מוצאת את זה כיף להתנהג מאוהבת כי אהבה זה קונספט יפה אבל היא לא רוצה שיחזירו לה את החיבה שלה כי זה פשוט מגעיל" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 27 2025, 20:37 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ככ מגניב איך אנשים שונים מרגישים שונה משהו שטכנית יש לו אותה התווית D: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 36 37 [38] 39 40 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |