![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 12:02 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפני יומיים אני לא ידעתי שbbnos קיים ועכשיו אני לא מפסיק לראות אותו צץ בכל מקום
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 12:09 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביבינוססססססס --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 12:16 PM
|
||||
ביבינוס! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 12:18 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו נגמר ברוך השם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 13:13 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי זוכרים גרון כי אני לא
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 14:12 PM
|
||
זה מעצבן אותי כשאנשים מתנהגים כאילו זה נורמלי לשנוא את איך שאתה נראה
"כולנו שונאים את הנראות שלנו, זה בסדר-" לא זה לא בסדר וזה לא נורמלי וזו לא חוויה כללית שכולם חווים ולנסות לנרמל את זה גם אם רק כדי לגרום לאנשים להרגיש תקפים זה פשוט לא בסדר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 14:22 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא נורמלי? אני לא אומרת שזה המצב התקין ושזה טוב לעודד את זה אבל זה גם לא "לא נורמלי" בכללי אני מרגישה שיש קצת שימוש יתר במילה לנרמל בזמן האחרון כי לא כל דבר שאנשים עושים או אומרים הם מנרמלים אותו לפעמים אנשים פשוט מתקיימים והרבה אנשים שונאים את איך שהם נראים להגיד שזה "לא נורמלי" זה קצת מוזר כי מה בדיוק הופך משהו ללא נורמלי -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 14:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יודע שמעתי את טובו אומר שאנשים תמיד אומרים אה בייבי נו מאני הוא מרוכז רק בעצמו וכזה אבל אם אתה פוגש אותו הוא מקשיב ככ טוב כאילו הוא עושה מאמץ ככ גדול פשוט להקשיב למה שאתה אומר והוא גם יזכור את זה וישאל אותך על דברים שסיפרת לו פעם וזה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 14:41 PM
|
||||
בעיניי כן, זה לא נורמלי. תקין, לא חריג, לפי הסטנדרט אלה לא בדיוק המילים שהייתי מחיל על לשנוא את הנראות שלך, וזה מה שנורמלי אומר אם אנשים גורמים לזה להישמע כמו חוויה ממוצעת וסבבה לגמרי שכולם חווים זה מאוד שונה מלשתף את החוויות האישיות שלהם או לעודד אנשים שמרגישים בצורה זהה, אז לא נראה לי שזה "פשוט להתקיים" @סו זה ממש מגניב אני מכבד את הבחור בעיקר כי הוא commissioned לאנימטורים ואומנים עצמאיים כדי לפרסם את השירים שלו, גם כאלה שלא מוכרים זה באמת אומר המון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 14:45 PM
|
||||
כןןןן אני כל הזמן רואה אותו גם מגיב להם וגם כאילו לוקח אותם ומשלם להם --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 14:54 PM
|
||||
כןןן אני מת על העובדה שהוא מתקשר עם הפאנדום והמעריצים שלו הקוספלי של מיקו ספציפית ate -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 15:03 PM
|
||||
כןןןןןןןן ביבינודולר הוא הנסיכה הכי יפה פוריל אני חושב שהוא הולך לעשות עוד קוספליי עוד כמה ימים אני לא זוכר של מה --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 15:11 PM
|
||
|
מוגל |
נכון שאומרים אחת בשורה ולא אחד בשורה?
מי שמסכים איתי שירים את היד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 15:15 PM
|
||||
🙌 לא מאמין שמחר הטאבאת׳ון מתחיל --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 28 2025, 15:44 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי בהצלחה לי אני אמורה לדאוג מזה שאחורג שלי צעק באמצע החיים מורייהההה אנלא יודע מה לעשות בקול לחוץ מוריה זאת אמא שלי אניבוכה -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |