![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 10:11 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"החייזרים שבראש שלי אוהבים את החברה שלך" זה הדבר הכי נחמד שאי פעם אמרו לי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 10:25 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסטרים הזה של מולי שג׳וש שהוא המדבב של פאינון (Phainon) היה שם ואז הוא היה צריך ללכת מוקדם ואחרי שהוא ניתק הווארד כזה: I didn’t want to say it in front of him, but I heard his performance in the new patch, and I have to say, his voice was just FINE ON him.
ואז הם כולם צחקו במשך דקה שלמה ובסוף הווארד כזה: And he wasn’t here to hear it! ואז בשניה ג׳וש פשוט צץ משום מקום ומתחיל לצעוק עליו כזה: ״אל תתנהג כאילו לא שמעתי כל מילה! אל תתנהג כאילו אני לא פה כל הזמן! אני תמיד שומ-״ והווארד פשוט היה כזה אההההה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 11:28 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו בא לי לשחק סקיירים אבל יש לי מבחן מחרתיים
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 15:34 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה פעמים בא לי לעשות את זה... -------------------- לונה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 15:43 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 16:23 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לטס דו איט טוגזר -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 16:23 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 16:44 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי פשוט אלך לעוד הופעות וזה ישפר הכל
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 16:50 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש ממש שונא לשטוף כלים אבל אני לא יכול לדמיין איך זה בשביל אנשים סנסורי אישיוז
זה ככ דוחה אותי הידיים שלי מגרדות מזה צככצבלדלדךדךדלס --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 17:14 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כל הארגונים שאני תלוי בהם מתנהלים בכזה חוסר יעילות אין לי כוח
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 17:14 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התרגלתי לכינוי שלי
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 17:36 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 17:57 PM
|
||
אני שונא לשלוח מיילים
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 18:01 PM
|
||
שנצ?
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 18:07 PM
|
||||
כולם פשוט לא יודעים לעבוד אני לא צריך לחכות שבוע שלם כדי שתסכימו לדבר איתי ואז בסוף שתדחו אותי לעוד 5 ימי עסקים וגם להם זה מיותר כי זה לא שיש עומס זה פשוט כי יש היום משהו אחר אז אי אפשר לעשות שני דברים במקביל ואף אחד לא יכול לעזור לי כולם או מתעלמים ממני או צועקים עלי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |