![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 21:24 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@אנשים שמחפשים תחפושת
אתם צריכים לתת לנו עוד פרטים כאילו, צבע שיער+אורך. זה בעיקר -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 22:14 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיער חום ארוך אח שלי אמר להתחפש לאליס בארץ הפלאות (הוא טוען שמאחר ובספר לא כתוב שהיא בלונדינית אז זה לא משנה) או לכובען המטורף -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 22:17 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאק טובו אמר לבקימון שאם היא התחתנה הם גם יכולים ואז הוא אמר רגע אני התחתנתי לפנייך
הוא באמת התחתן לפניה הוא באמת התחתן זה דופק אותי שטום וההורים שלו התגרשו באותה שנה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 22:17 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מההההה היום אמרתי לפרח שאני מת על ארנב האביב והכובען המטורף --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 22:19 PM
|
||||
אני אוהב את הספר הזה כל-כך אני אוהב שם את כולם חשבתי שגם להתחפש לחתול צ'שייר יכול להיות מגניב אבל אין לי שום מושג איך אז נישאר עם הכובען ig אני רק לא יודע מאיפה להשיג כובע -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 22:21 PM
|
||||
גם אני!!!! אמרתי לו לקרוא את זה היום כובע? נראה לי תצטרך יותר מאחד --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 22:23 PM
|
||||
הוא לא קרא את זה???????? בסדר אני מניח שאם יהיה אחד יהיו כמה אבל מאיפה משיגים כובע -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 22:26 PM
|
||
זה קצת עצוב שהגעתי לשלב שהו אבא שלי כבר לא מנסה לצעוק עליי הוא פשוט מאוכזב
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 22:28 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנדנה חולצה עם פסים (מומלץ כחול כהה ולבן אבל לא חובה) ז'קט עור (או משהו שנראה דומה), אופציה חלופית - וסט מכנסיים כהים מגפיים = פיראט -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 22:29 PM
|
||||
אוקיי אני יודע שאולי אני נשמע כמו האדם הזה שלא מרוצה אף פעם אבל אני לא רוצה פיראט איידונואו זה מרגיש נדוש קצת פשוט? אדק אין לי איך להסביר את זה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 2 2025, 22:56 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום שלום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 3 2025, 08:20 AM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
מודה באשמה -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 3 2025, 08:30 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 3 2025, 08:34 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 3 2025, 08:40 AM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום!
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |