![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Mar 3 2025, 08:46 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי הביתה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 3 2025, 14:18 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהיא אומרת שהיא אוהבת אותי אבל קו הציע להרוג את עצמו כדי שהוא ומיטסובה יהיו יחד לנצח
והם עדיין לא קאנון אגב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 3 2025, 17:55 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו כשאני קורא את זה שוב אני באמת בטוח פי מאה יותר שפרסי אוטיסט הצילו
מה יותר אוטיסטי מללכת לחדר אוכל בבית שלך עם המשפחה שלך ולהגיד ״בוקר טוב. יום יפה היום.״ וגם לפגוש מישהו שאתה מכיר כבר שנתיים שלמות ושהוא החבר הכי טוב של אח שלך ופשוט ללחוץ לו את היד כאילו בחיים לא נפגשתם ולהיות כזה ״הארי. טוב לפגוש אותך.״ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 3 2025, 19:46 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי בחילה בבטן בכל פעם שאני נזכר כמה לא-מודי היה נחמד לנוויל בספר 4 כשהוא היה אחד מהאנשים שעינו את ההורים שלו עד איבוד שפיות
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 3 2025, 19:50 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו בואו נהיה כנים לא-מודי היה המורה להתגוננות בפני כוחות האופל היחיד שהיה שווה משהו. לא רק מהעובדה שהוא גם אשכרה לימד חומר אלא גם איך שהוא התייחס לתלמידים. אני חושב שזה אומר משהו מאוד רע אם המורה הטוב היחיד היה הבחור הרע 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 3 2025, 20:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כי קווירל וסנייפ וזה היו הבחורים הטובים? חוץ מזה שלופין גם היה טוב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 3 2025, 20:34 PM
|
||||
לא אמרתי שהוא היה המורה הרע היחיד אמרתי שהוא היה המורה הכי טוב ואני מודה שמחקתי את לופין מהראש שלי אז כן כנראה אתה צודק -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 4 2025, 09:06 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“ Having gay parents must be horrible
I mean you either get twice the usual amount of dad jokes or get stuck into an infinite loop of "go ask your mom" “ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 4 2025, 09:13 AM
|
||
מחיאות כפיים ספונטניות זה כזה דבר מגניב זה כמו כל שינוי שיש בעולם אבל ממש מהיר ואתה יכול לראות את זה קורה זה מגניב נורא
--------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 4 2025, 16:17 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה רואה חשבון
ולא רואה אותי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 4 2025, 17:33 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל פעם שקלאסיט שואל אם אני בטוחה בתשובה שלי לתרגיל:
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 4 2025, 21:40 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- לונה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 4 2025, 22:13 PM
|
||
“Mods- send it. Send it!! Send it!! Jonnaay, give me a piggyback”
אי אפשר לדעת מה הצעד הבא שלו --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 5 2025, 07:56 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 5 2025, 09:07 AM
|
||||
--------------------
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |