![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Mar 5 2025, 15:42 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דמיינו להיות בשיעור ספורט וכל השיעור בנת מכיתה י מסתובבות שם כדי להכין דברים ולתלות דברים על הקיר וכל הזמן צריך לדלג כדי לא לדרוך על גואש וסיכת מהדק ואז המורה מסיבה כלשהי מחלקת פופקורן כי "פופקורן זה שמחה"
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 5 2025, 20:54 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טובו עובד בבית קפה ומפיל את כל הדברים שהוא מנסה לשים בשקית אחד אחרי השני
״אוי לא אוי לא הפלתי את זה… אני מניח שאני אחייב את עצמי על זה… זה 9 פאונד שאני לעולם לא אקבל בחזרה…. לא, אני לא צריך קבלה. הקבלה היא העצב בליבי….״ “That’s illegal” “Illegal Shmeegle. You look like Smeegle“ הוא ככ פוגע באמת “I can get a student discount” “No you can’t you’re not a student” “I am” “Show me your ID” “I can’t it has my full name on it” “I already know your full name i pay you…” *מראה לו* “Thats not your ID” “It is it’s before I transitioned you’re just transphobic” “Which one do you want? Wait, you don’t get to choose. Only of i drop it on the flood״ הודעה זו נערכה ע"י Ms Misery ב Mar 5 2025, 21:22 PM --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 5 2025, 23:39 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
הממממממממממממממממממממממממממממממממ
מצעמם עכשיו ליטרלי אין לי מה לעשות אם אני לא לומד מתמטיקה אז אני ליטרלי מתבטל בלי לעשות כלום זה כן ממש עצוב -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 15:57 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 16:06 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 16:17 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט ככ אוהבת את תל אביב
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 16:20 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקווה שלעולם לא נגיע למצב שאין יותר עותקים פיזיים של תוכן
איזה מפחיד זה שיש דברים שכבר עכשיו מסוגלים פשוט לקחת לנו ולא להחזיר ואין לנו מה לעשות לגבי זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 17:15 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העיר הזאת מפחידה אותי עם כול הרעש והבלאגן שם.... אבל מניחה שבגלל שאני גרה בעיר שקטה... -------------------- לונה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 17:17 PM
|
||
![]() Don't Panic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עובדדדד
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • דה פיט • וולפסטאר3> This book is to be neither an accusation nor a confession, and least of all" an adventure, for death is not an adventure to those who stand face to face with it. It will try simply to tell of a generation of men who, even though they may have escaped shells, were destroyed by the war." Erich Maria Remarque, All Quiet on the Western Front - היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל"קום" כל בוקר מחדש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 17:19 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת זין על תל אביב
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 17:56 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אני מריח משהו
גבולי... -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 18:59 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 19:13 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל המילים הכי יפות שאמרתי לך מזמן
תני אותן בחזרה🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻 -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 20:15 PM
|
||
תזכורת שאוכל הוא לא פרס או עונש אלא דבר שאתם חייבים כדי לחיות ולאכול היא לא זכות שאתם יכולים לקחת לעצמכם
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 20:54 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין מצב שלילדים שנולדו ב2013-2014 כבר יש אישיות ודעות משל עצמם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |