![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Mar 6 2025, 23:19 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
מאיר למה רק באלגברה יש לי 87 כי זה הקורס היחיד שהיה עם צנזור? באינפי הבן אדם הביא לנו את המבחן הכי קשה בעשור האחרון הממוצע הכי נמוך בעשור האחרון, ואפילו לא עובר, 54 וגם במבוא למדמח הממוצע בלי פקטור יהיה איזה 50 אתה לא מבין איזה טרור עשו לנו -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 7 2025, 01:27 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא לי לעשות שיחות רציניות על דעות ורעיונות באמת יצירתיים עם ילדים שנולדו ב2018 וזה היה שנה שעברה. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 7 2025, 01:29 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היו רגעים שלא הבנתי אם אנחנו מנסים לפתור את הבעיה או למצוא מי אשם"
פרס נובל לשלום לבחור הזה בבקשה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 7 2025, 10:52 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“Correct me if I’m wrong but wouldn’t neurodivergent people really excel at hanging out with Medusa? Because non of us can make eye contact”
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 7 2025, 12:44 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 7 2025, 14:34 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככה זה אוניברסיטה. במיוחד בתואר ריאלי. במיוחד בשנה א. אתה צריך להיות גאה בכל ציון שיש לך בשנה א, גם אם הוא 11 (סיפור אמיתי) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 7 2025, 15:08 PM
|
||||
נאא באינפי מגיע לי יותר מ64 (בסופי) זה סתם היה מבחן מציק כאילו, יותר מחצי לא עברו והרבה מהציונים הגבוהים זה כאלה שחוזרים על הקורס https://postimg.cc/HrbQzKnR -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 8 2025, 14:38 PM
|
||
כי אתתתת
מה שהלב שלי בחרררררר אחרי כל מה שהואאאא עברררר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 8 2025, 20:06 PM
|
||
מה הוא עבר
-------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 8 2025, 20:22 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי לסיים אלוברה על השער
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 8 2025, 21:16 PM
|
||||
אקסית אחת שהאשימה אותי ב**** אחרי שנפרדתי ממנה, אקסית אחרת שנפרדה ממני ואז התחילה לצאת עם חבר קרוב ויש מצב שבגדה בי איתו בזמן שהיינו ביחד ואני עדיין לא בטוח שהתגברתי עליה והיא הייתה בכיתה שלידי במשך שלושה חודשים בעוד החבר שלה היה בחדר לידי במגורים, ומי-יודע-כמה בנות שדחו אותי בדרכים מגעילות (אבל אחרות היו ממש בסדר) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 8 2025, 21:23 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 8 2025, 21:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשלב הזה תעבור צד חלאס --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 8 2025, 21:51 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שהעיגולים השחורים מתחת לעיניים שלי נובעים מחוסר שינה אבל אבא שלי שלח לי עכשיו תמונה שלי מגיל שבע וזה נראה בדיוק אותו הדבר
יש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 8 2025, 22:16 PM
|
||||
הלוואי למה אני לא גיי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |