![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Mar 8 2025, 22:57 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התגעגעתייייייי
-------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 8 2025, 22:58 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
דאמ אני ממש לא מקנא וואו כמה חארות יש בעולם הזה אני כל פעם מופתע מחדש -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 8 2025, 23:06 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש משהו בשיר אינטרקום שככ מנחם אותי כל פעם מחדש
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 00:02 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נזכרתי פתאום שבילי אייליש הייתה מתחת לגיל 16 כשהיא כתבה את idontwannabeyouanymore
If teardrops could be bottled There'd be swimming pools filled by models Told "a tight dress is what makes you a whore" If "I love you" was a promise Would you break it, if you're honest? מרגיש כישלון --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 01:47 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי עכשיו מהופעה של Red Band, וואו, היה מהמם, אני לא רגילה להופעות רוק, ככ התחברתי
(אין לי מושג מה החברות שלי חשבו על ההופעה כי הן לא מתות על רוק, אבל אני עפתי עליה) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 02:18 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין על הופעות רוק
מאחלת לך עוד רבות וטובות -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 02:33 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jonnaay: whats your favourite fruit
Tubbo: my favourite fruit uhh.. coy piso Jonnaay: thats not a frui- edible ones Tubbo: edible fruits? coy piso --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 02:50 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים עם דיכאון צריכים להפסיק להיות כל כך רילייטבול או שאצטרך לקבוע פגישה עם פסיכולוג
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 08:58 AM
|
||
https://m.youtube.com/shorts/XfWpyWfYm6U
קצת בא לי לבקש ממנו גם --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 09:11 AM
|
||
מבין שאנשים רוצים מחשב עם מקום לדיסק וכל החיבורים של כל הכבלים אני אישית לא צריך אלה מבין כשאנשים רוצים
אבל אתם לא באמת רוצים מחשבים שמתחממים ממש ועושים רעש אל תעבדו על אף אחד למה שנרצה את זה אני מבין שיש לכם נוסטלגיה או משהו אבל מחשבים שמתחממים ועושים רעש זה רע ואל תנסו להתווכח --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 13:57 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בו
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 14:26 PM
|
||
איך זה שאנשים פשוט ממשיכים לקנות כרטיסים לאייל גולן כאילו כלום
זה דוחה אותי --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 15:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאם יש לי שנתיים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 16:16 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל כאילו זה ככה כבר 12 שנה אני לא באמת מופתעת כבר -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 9 2025, 17:01 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים שהרגתי עכביש לבד עכשיו
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |