![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Mar 15 2025, 20:49 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הקטע עם כל הספאם בזמן האחרון?
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 15 2025, 21:32 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסגולים שכחו שיש דבר כזה פורום ספאם ופשוט נותנים לאשכולות להישאר שם
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 15 2025, 22:15 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Twitch master עוד 45 דקות!!
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 15 2025, 23:03 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“And I still hate Freddie for winning watchbox. And you might say ‘oh but the money goes to charity’ well news flash… I hate charity…”
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 15 2025, 23:40 PM
|
||||
זה פשוט מדהים אפילו לא בצחוק זה עשוי ככ טוב זה ככ מצחיק הדינאמיקה ככ טובה העריכה מדהימה זה בנוי ככ טוב אני נהנה נורא מומלץ https://www.twitch.tv/tubbo --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 15 2025, 23:41 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למישהו יש מדריך איך חונקים אחים גדולים בלי ראיות?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 00:06 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שים כפפות -------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 00:08 AM
|
||
לחנוק אנשים זה נורא קשה
--------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 00:27 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בקושי נושף עליו והוא נופל נראלי אני אסתדר מי מצטרף -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 00:35 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אחות גדולה אבל אני אתמוך מהצד
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 00:40 AM
|
||||
לא רוצה להמעיט בערכך אבל זה באמת מאוד קשה הייתי ממליץ לנסות דרך אחרת לחיות עם עוד מישהו בחדר אומר פשוט ששניים עושים בלאגן ורק אחד מהם מסדר בסוף ואני מתעב את זה אני חושב שאם היה לי חדר לבד החיים שלי היו שונים לחלוטין בואו נדבר על זה שכל החברים שלי איכשהו השיגו חדר משלהם בשנה האחרונה מה זאת אומרת היה לכם חדר בבית שלא השתמשתם בו אתם גרים בחיפה לאנשים אין פשוט חדר מיותר --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 01:19 AM
|
||
זוכרים כשעשיתי עבודה על משנה אבות ה י״ז שמדברת על איך שכל מחלוקת שהיא לשם שמיים סופה להתקיים ומחלוקת שהיא לא לשם שמיים אין סופה להתקיים והבאתי למייצג כסא כתר מיניאטורי
https://i.postimg.cc/Pr0nMn4V/7404-D9-C3-EC...-FA180-C8-F.jpg זה כאילו ממש טוב זה אני כתבתי?? דאמ ממש היה לי מוח כאילו לפני שהתחלתי לראות יוטיוברים של מיינקראפט --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 02:04 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי לכתוב חיבור
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 10:39 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל נעמה פשוט הייתה כזה "כן עברתי לחדר שלא השתמשו בו" מאיפה יש לך חדר שלא השתמשו בו לא הבנתי למה שיהיה לכם חדר ריק -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 12:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמאס לי ממתמטיקה אני לא מבינה כלום
ויש לי מבחן ביום חמישי מה אני עושהההה -------------------- לונה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |