![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 12:12 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם פרח אוקיי?? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 12:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה המבחן? אני יכול לנסות לעזור --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 12:31 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הספינאוף של mha מכוער
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 13:16 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 14:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה לנסות לעזור אם את רוצה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 16:30 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזמנת להתייעץ -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 16:49 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה החום הזה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 18:44 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
הממ ממוצע 87 יהיה בסדר כזה
-------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 19:08 PM
|
||||
זה היום המאושר בחיי ויש סרטון שיוצא ב8 של this is the internet והvod של טוייצ' מאסטר יעלה עוד מעט --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 19:15 PM
|
||||
אני ככ נהנה 6 דקות לבפנים והוא כבר צועק על בולים (ששמים על מכתבים) וטום היה צריך לומר לו לקחת רגע לנשום השיער שלו גם ככ ארוך פה😭❤️ --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 20:05 PM
|
||
טובו: התעמלות קרקע היה נוראי. היו מאמנים שהיו ממש מעקמים לך את כל האיברים כדי לעשות אותך גמיש יותר ודופקים לך את הגב והמפרקים לכל החיים, וכאלה שהיו משמידים אותך מנטלית ומספרים לך שאם אתה לא מגיע לאולימפיאדה אתה לא שווה כלום. זה באמת היה מזעזע.
טובו של שתי דקות אחכ: התעמלות קרקע היה ככ כיף!! זה הרגיש כאילו אני עף ג'ק: אני מקבל פה מסרים מעורבים טובו: אני בחור מעורב ג'ק: ...... טובו: אוקיי.... זה היה שקר עכשיו- ג'ק: רגע רגע טום נחש מה- הוא חצי לבן- --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 20:31 PM
|
||
"would you advise a young person to be a youtuber\streamer?"
"yeah? why would i not?" " well- cuz i think it came with a lot of positives, just like the great trampolining, although it may make you feel weightlessnesswhem youre in the peak of the bounce... when youre not on the bounce theres always an awful gym teacher whos telling you to make the olympics. do you think its still worth it for the weightlessness?" "i just... i dont understand how the negatives could ever outweigh the positives." זה למה הוא האהוב עליי להיות יוצר תוכן זה קשה יש לזה צדדים קשים אתה מקריב את הפרטיות שלך בשביל העבודה אבל אני לא יכול לסבול כשיוצרי תוכן לא מבינים כמה כל זה ככ שווה את זה בשביל לא לעבוד בעבודה של 9 ל5 בכלל האפשרות יש לאנשים כאלה לקחת צעד אחורה מיצירת תוכן ולשקול דרך אחרת זאת פריווילגיה ענקית שלרוב האנשים אין לעזוב עבודה שאתה לא אוהב ואני לא מבין איך יוצרי תוכן מסויימים לא רואים את זה כאילו טום אמר עכשיו שהוא לא היה ממליץ על זה והיה ממליץ להם לרדוף אחרי החלומות היצירתיים שלהם ואני ממש ממש לא מעריך את דעתו בנושא הזה אני חושב שזה ממש מזלזל כשיושב לידו חבר שלו שהתשוקה הכי גדולה שלו זה יצירת תוכן והוא פשוט מחשיב את זה כדבר לא יצירתי הוא גם לא מבין שכאילו זה נהדר שהוא רוצה להיות סטנדאפיסט אבל בלי היוטיוב שלו אין מצב בעולם שהוא היה מצליח בזה לא כי הוא לא מוכשר בכלל לא אבל זה נורא נורא קשה לפרוץ בתחום הזה אז במהירות שלו זה מטורף בשום עולם אחר הוא לא היה מצליח לעשות את זה והדברים שהוא מתאר זה דברים שרק לו יש את הפריווילגיה לעשות אנשים שהם לא הוא יצטרכו לעבוד פי מיליון יותר קשה כדי ליצור מוזיקה או לעשות הופעות סטנדאפ או ליצור סרטים ולקבל הכרה ברמה שמספיקה לפרנס אותם וזה קל בשבילו לומר שעדיף עבודה שאתה אוהב מלהיות עשיר אבל לו יש את שניהם הוא בן 20 יש לו בית ששייך לו הוא מיליונר יש לו את הפריווילגיה להחליף מעבודה שהוא אהב לעבודה שהוא אוהב אנשים לא רוצים להיות עשירים אנשים רוצים כסף לאוכל ומים וזה קשה למצוא עבודה כזאת גם ככה אז שתהיה גם אחת שאתה אוהב?? אני לא חושב שהוא מבין כמה נדיר זה וכמה הוא זכה בעולם הזה ובהזדמנות הזאת וזה מאוד מתסכל שהוא לא מבין את זה הודעה זו נערכה ע"י Ms Misery ב Mar 16 2025, 20:39 PM --------------------
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 21:37 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 22:01 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
איכ למה הכל חייב להיות מגעיל במדינה הזו
שיתחיל כבר אקשן של צהל כי נמאס לי לשמוע את החרא שנקרא פוליטיקה אני לא יכול לתאר אפילו מה זה הגוש חרא הטהור הזה שמשחקים על חשבון האזרחים anyway יצא ביקורת פרסומות -------------------- Infy ♠ Semester ५ + ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 16 2025, 22:06 PM
|
||||
לדעתי הכי טוב שלו עד עכשיו היה ממש מצחיק --------------------
|||
|
|
קפיצה לעמוד (111) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |